Οργή για ιερέα στη Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τη 19χρονη κόρη του για 3 μέρες σε κρύπτη καμπαναριού


Οργή για ιερέα στη Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τη 19χρονη κόρη του για 3 μέρες σε κρύπτη καμπαναριού


Διαφ.


Η 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής, Κατερίνα Σ., βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τη φρικτή πράξη βίας που υπέστη από τον ίδιο της τον πατέρα, 57χρονο ιερέα.

Ο πατέρας της την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε μια κρύπτη (πολύ μικρό δωμάτιο) κάτω από το καμπαναριό της εκκλησίας στην οποία λειτουργούσε. Είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, όταν η Κατερίνα επέστρεψε στο σπίτι της από την πόλη όπου σπούδαζε νοσηλευτική.

Δείτε επίσης: «Θα είμαι ο Θεός σου» έλεγε ο ιερέας από τα Χανιά που κατηγορείται ότι χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα

Οι αποκαλύψεις της 19χρονης κόρης του απαράδεκτου ιερέα

Οργή για ιερέα στη Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τη 19χρονη κόρη του για 3 μέρες σε κρύπτη καμπαναριού
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Σύμφωνα με τη 19χρονη, είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον πατέρα της, ο οποίος δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της, θεωρώντας τον προκλητικό και προσβλητικό για τον ίδιο. Διαφωνούσαν για την εμφάνιση και την ενδυμασία της, καθώς και για την καθημερινότητά της, όπως του την είχε περιγράψει η κόρη άλλου ιερέα, που σπουδάζει στην ίδια πόλη με τη 19χρονη.

Η 19χρονη περιέγραψε την πράξη βίας του πατέρα της στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: «Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα, τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον ιερό ναό όπου λειτουργεί. Ήταν εξαγριωμένος, με χαστούκισε και με απείλησε, λέγοντας: “Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα, πο@@@@να”».

Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο – το αποκαλούμε κρύπτη λόγω της ομοιότητάς του. Ήταν κάτω από ένα καμπαναριό του ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα, παίρνοντάς μου το κινητό. Το δωμάτιο περιείχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα και μια τουαλέτα, ενώ το καμπαναριό βρισκόταν πάνω στην οροφή.

Ούρλιαζα και καλούσα σε βοήθεια, αλλά δεν με άφηνε να βγω. Η κρύπτη μύριζε απαίσια. Δεν είχα προσωπικά είδη, ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω. Με κράτησε εκεί για τρεις ημέρες, μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι, μέχρι που, όπως έλεγε, να “αλλάξω μυαλά”. Την τρίτη μέρα ο αδερφός μου επέστρεψε με έναν φίλο του και με απελευθέρωσε.

Από τότε έχω φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου από τότε που συνέβη το περιστατικό. Εύχομαι κανείς να μη βιώσει κάτι τέτοιο, ανέφερε η κοπέλα.


Πηγή