Φρίκη: 14χρονη σκοτώνει την μητέρα της και στέλνει μήνυμα στην κολλητή της – «Έλα να δεις ένα πτώμα»


Φρίκη: 14χρονη σκοτώνει την μητέρα της και στέλνει μήνυμα στην κολλητή της – «Έλα να δεις ένα πτώμα»


Διαφ.


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που προκάλεσε σοκ στη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της δίκης, δείχνει μια 14χρονη να παίζει με το κινητό της στην κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί, αμέσως μετά την εκτέλεση της μητέρας της. Το βίντεο παρουσιάστηκε ως απόδειξη στη δίκη της Κάρλι Γκρεγκ, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης μητέρας της και την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της στις 19 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Φρίκη: Νεκρή 37χρονη τρανς ηθοποιός και influencer – Δέχθηκε 50 μαχαιριές (photo)

Οι στιγμές πριν και μετά τους πυροβολισμούς

Στο βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις, η νεαρή κοπέλα φαίνεται να μπαίνει στην κουζίνα, να περπατά στον διάδρομο και να απομακρύνεται προσωρινά από την κάμερα. Στη συνέχεια, επιστρέφει κρατώντας κάτι κρυμμένο πίσω από την πλάτη της, ενώ κοιτάζει προς την κατεύθυνση της κουζίνας.

Μόλις η Κάρλι Γκρεγκ απομακρύνθηκε από το οπτικό πεδίο της κάμερας και ενώ φαίνεται να κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε ένας γυναικείος ουρλιαχτός, ο οποίος ακολουθήθηκε από απόλυτη σιωπή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κάρλι Γκρεγκ εμφανίζεται άνετη να κάθεται σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας, απορροφημένη από το κινητό της τηλέφωνο, υπό την επιτήρηση των δύο σκύλων της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή