Κανείς δεν θα αντέξει σ' αυτή την κηδεία: Νεκρή μητέρα και τα τρία της παιδάκια 9, 6 και 2 ετών μέσα στο σπίτι τους!


Κανείς δεν θα αντέξει σ' αυτή την κηδεία: Νεκρή μητέρα και τα τρία της παιδάκια 9, 6 και 2 ετών μέσα στο σπίτι τους!


Διαφ.


Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Βρετανία, όταν πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι μιας οικογένειας, στέρησε τη ζωή από τη μητέρα και τα τρία παιδιά της.

Μία τραγική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βρετανία, όταν μητέρα και τα τρία της παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, χωρίς να καταφέρουν να διαφύγουν.

Η πυρκαγιά σκόρπισε θλίψη, καθώς σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, στοίχισε τη ζωή στην 29χρονη Μπρίονι Γκέιγουιθ, τις δύο κόρες της – την εννιάχρονη Ντένιστι Μπέρτλ και την 22 μηνών Όμπρι Μπέρτλ – καθώς και στον πεντάχρονο γιο της, Όσκαρ Μπέρτλ.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητη τραγωδία: 2 ετών μωράκι σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του – Τον πλάκωσε η τηλεόραση

Κανείς δεν θα αντέξει σ' αυτή την κηδεία: Νεκρή μητέρα και τα τρία τξς παιδάκια 9, 6 και 2 ετών μέσα στο σπίτι τους!

Η μητέρα ανασύρθηκε νεκρή από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο για διάσωση, ενώ τα παιδιά απεβίωσαν στο νοσοκομείο.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν φλόγες να ξεπηδούν από τα παράθυρα του σπιτιού στο Μπράντφορντ, ενώ θεατές παρακολουθούν ανήμποροι, περιμένοντας την άφιξη των πυροσβεστών.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Sky News, πέντε συνεργεία της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.


Πηγή