Χυδαία πρόκληση Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας: «Ο Δένδιας νοσταλγεί το βυθό της θάλασσας, όπως οι παππούδες του»


Χυδαία πρόκληση Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας: «Ο Δένδιας νοσταλγεί το βυθό της θάλασσας, όπως οι παππούδες του»


Διαφ.


Νέα χυδαία πρόκληση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί με προκλητική λεκτική επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Ο Δένδιας νοσταλγεί το βυθό της θάλασσας όπως οι παππούδες του

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο Μπαχτσελί, σε συνέντευξή του μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής και της Κεντρικής Πειθαρχικής Επιτροπής του κόμματός του, είπε ότι «δεν είναι τυχαίο χρονικά ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ήρθε με στρατιωτική αντιπροσωπεία στο νησί της Μεγίστης, το οποίο έχει μη στρατιωτικό καθεστώς και βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, και κούνησε δειλά το δάχτυλο, νοσταλγώντας το βυθό της θάλασσας όπως οι παππούδες του».

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων συνέχισε λέγοντας ότι «η εφαρμογή και υλοποίηση των παγκόσμιων σεναρίων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο είναι δυνατή μόνο αν η Τουρκία καταστεί ανίκανη, πολωμένη και αποδυναμωμένη».


Πηγή