Survivor 2025: Μπελάδες για την υπαξιωματικό Κουτούζογλου – «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης» (video)


Survivor 2025: Μπελάδες για την υπαξιωματικό Κουτούζογλου – «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης» (video)


Διαφ.


Αναστάτωση στο εσωτερικό του ΓΕΣ έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Γεσθημανής Κουτούζογλου, υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, στο Survivor.

Η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο, ο οποίος θα αφορά δύο θέματα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από τον ελληνικό στρατό. Ωστόσο, η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου, έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor. Ο δεύτερος λόγος αφορά την κανονική άδεια, την οποία έχει λάβει και αφορά την απουσία της από τη χώρα και το ταξίδι της στο εξωτερικό.

Τι αναφέρει αντιστράτηγος για τη συμμετοχή της υπαξιωματικού Κουτούζογλου στο Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος τόνισε πως σε περίπτωση που δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης και αυτό θα είναι λόγος απόταξης.

Δείτε επίσης: Survivor 2025: Ο Λιανός… τα έκανε πάνω του με τη στρατιωτικό – «Έτσι όπως τα λες μου έρχεται να κάτσω προσοχή»

«Για να πάρει κάποιος άδεια άνευ αποδοχών πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με κατάθεση δικαιολογητικών, όχι για να συμμετάσχει σε ένα τηλεπαιχνίδι», ανέφερε ο αντιστράτηγος. «Εάν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης. Είναι ένας λόγος απόταξης. Ωστόσο, να σημειώσω ότι αν οι λόγοι συμμετοχής της ήταν οικονομικοί, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».


Πηγή