Συναγερμός στο Survivor: Αποχώρησε παίκτρια με πρήξιμο, «πάγωσαν» οι συμπαίκτες της (video)


Συναγερμός στο Survivor: Αποχώρησε παίκτρια με πρήξιμο, «πάγωσαν» οι συμπαίκτες της (video)


Διαφ.


Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, καθώς η Μαίρη ξύπνησε στο νησί της εξορίας με πρήξιμο στο πρόσωπο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στην παραγωγή. Λίγο αργότερα, έφτασαν οι πρώτες βοήθειες στο νησί, ενώ η νεαρή παίκτρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Η Μαίρη ξύπνησε και το μάγουλο της ήταν πάρα πολύ πρησμένο, ήταν σαν να έκανε μπότοξ» είπε η Ekaterina Litvinova, ενώ η συμπαίκτρια της, Μαρία Κερασιώτη εξήγησε ότι αγχώθηκε γιατί δεν έχουν καθρέπτες. «Της είπα ότι είναι χάλια το μάτι σου και κάτι σε τσίμπησε. Αν φύγει η Μαρία από το παιχνίδι, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ γιατί έχουμε έρθει λίγο κοντά. Επειδή είναι καλή κοπέλα, θέλω να την προστατεύω και εύχομαι πραγματικά να γυρίσει πίσω. Δεν θέλω να φύγει.» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Κονδυλάς ένιωσε βαθιά λύπη για την αναχώρηση της Μαίρης, δηλώνοντας: «Με στενοχώρησε πολύ που έφυγε η Μαίρη, και η σκέψη μου είναι συνεχώς μαζί της. Της έχω δώσει και ένα σταυρουδάκι για να το κρατά, καθώς έχουμε το ίδιο ακριβώς για να θυμόμαστε ο ένας τον άλλον».


Πηγή