Survivor 2025 highlights 20/09: Άγριο κράξιμο στη Χριστιάνα και πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – «Την απόφασή μου την έχω πάρει…»


Survivor 2025 highlights 20/09: Άγριο κράξιμο στη Χριστιάνα και πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – «Την απόφασή μου την έχω πάρει…»


Διαφ.


Survivor 2025 highlights 20/09: Ακόμη ένα επεισόδιο με μεγάλες ανατροπές, ένταση και κυρίως την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της χρονιάς παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Survivor.

Survivor 2025: Η Χριστιάνα τσακώνεται με όλους

Αν για όσους αγωνίζονται είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνους στο νησί της εξορίας. Οι 5 νέοι παίκτες, μαζί με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα, έχουν δημιουργήσει τη δική τους ομάδα. Εκεί δημιουργούνται εντάσεις, με επίκεντρο τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου, για την οποία όλη η ομάδα δηλώνει πως της φταίνε τα πάντα.

«Σε εμένα συγκεκριμένα κανείς δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά μπορώ να μιλήσω για τη Χριστιάνα. Αυτή τσακώνεται με όλους, προσπάθησε και μ’ εμένα να τσακωθεί, αλλά δεν τσακώνομαι εύκολα», δήλωσε στην κάμερα του Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα.

«Γενικά όλη μέρα κοιμάται, δεν κάνει τίποτα, είναι μες στην γκρίνια συνέχεια! Την ενοχλεί ο αέρας που αναπνέει, την ενοχλεί ότι δεν τρώει, την ενοχλούν όλα. Μας έχει κουράσει η συμπεριφορά της», σημείωσε η Μαρία Κερασιώτη.

Η Χριστιάνα από την πλευρά της δεν φάνηκε να εκνευρίζεται. «Ο καθένας κάνει τα δικά του, νομίζει ότι κινείται αυτόνομα, κόβει ξύλα χωρίς να ρωτάει, χτίζει ό,τι θέλει, βάζει όσες κουταλιές αλεύρι θέλει… Αυτό μόνο ομαδικότητα δεν μπορείς να το πεις.

Ο καθένας έχει μάθει να κινείται ατομικά, δεν δίνω πολύ σημασία, γιατί ξέρω πως αν δώσω θα εκνευριστώ και δεν υπάρχει λόγος από τώρα. Ας εκνευριστώ με την ομάδα μου καλύτερα», δήλωσε γελώντας η παίκτρια του Survivor.

Survivor 2025: Πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – «Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες»

Ο Τάσος Πανάς ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο Survivor, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στη γυναίκα του και στις κόρες του, που δεν φεύγουν από τις σκέψεις του.

«Δεν υπάρχει στρατηγική στην ομάδα μου. Από την αρχή βλέπουν ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε να αγωνιστώ, από την άλλη δεν συνάδει το μυαλό να είναι στην οικογένειά μου και το σώμα εδώ. Κάποια στιγμή θα είναι άδικο για την ομάδα μου και θα την κρεμάσω εγώ», σημείωσε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

«Οπότε νομίζω ότι η ομάδα μου δεν σκέφτηκε εγωιστικά, αλλά με βοήθησε να πάει το σώμα μου εκεί που είναι το μυαλό μου. Δεν υπάρχει στρατηγική σε αυτό, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα», συμπλήρωσε ο Τάσος Πανάς.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις, στο τέλος ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, ενώ θα είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για την παραμονή του, δεν θέλησε να το κάνει: «Πολλές συγκυρίες με έφεραν στον Άγιο Δομίνικο και πολλές με τραβούν μακριά. Από την πρώτη μέρα έχω τράβηγμα στη μέση, υπερέκταση στο γόνατο, οι αστράγαλοι έχουν γίνει σαν του ελέφαντα».

«Δεν τα λέω αυτά για κάποιο λόγο, δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι. Αλλά όσο εύκολα ήρθα, τόσο πάλι εύκολα θα φύγω. Η απόφασή μου έχει παρθεί και όσοι έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε. Είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη εικόνες, δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω, λυπάμαι που δεν έμεινα πολύ να παλέψω.»


Πηγή