«Πότισμα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Δεν παύουν οι βροχές – Αλλάζουν οι περιοχές…»


«Πότισμα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Δεν παύουν οι βροχές – Αλλάζουν οι περιοχές…»


Διαφ.


Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και μποφόρ το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 διαβεβαίωσε πως οι μεγάλες πόλεις δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κακοκαιρίας, ωστόσο η αστάθεια στη χώρα παραμένει και αρκετοί είναι εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/9). Την ίδια ώρα, η ΕΜΥ κρούει τον κώδωνα για τις επόμενες ημέρες.

Καιρός: Καθησυχαστικός ο Τάσος Αρνιακός

«Πιθανώς να σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Αναλυτικότερα, προβλέπεται άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στη δυτική, στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Εύβοια και στις Σποράδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) και στην Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 24 με 26 και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου», σημείωσε ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Πηγή