«Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου» – Σοκάρει η κόρη του 74χρονου δράστη στην Κρήτη


«Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου» – Σοκάρει η κόρη του 74χρονου δράστη στην Κρήτη


Διαφ.


Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο 74χρονος που ασελγούσε στα ίδια του τα εγγόνια στην Κρήτη, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου να του επιβάλλει ποινή κάθειρξης 19 ετών.

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε αρχικά η κόρη του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών που βίωναν τη φρίκη από τον παππού τους. Η ίδια απουσίαζε αρκετές ώρες από το σπίτι και ο πατέρας της τη βοηθούσε με τα παιδιά και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

«Σε αυτόν τον άνθρωπο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν ο πατέρας μου… ο πατέρας μου… ποιος θα το περίμενε, πού να το φανταστώ ότι θα έκανε τόσο κακό στο ίδιο του το αίμα, στα εγγόνια του. Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος.»

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Κερατσίνι: Χειροπέδες σε υπάλληλο περιπτέρου για βιασμό 10χρονου κοριτσιού (video)

Σοκάρει η παραδοχή της μητέρας

Σοκάρει η κόρη του 74χρονου δράστη στην Κρήτη

Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κράτησαν τα παιδιά μου. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα. Έπρεπε να σκεφτώ να δω τι θα κάνω. Ουδεμία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία» λέει σοκαρισμένη η κόρη του δράστη.

Βρήκε το τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου (Ξενώνας Κακοποιημένης Γυναίκας) που υπήρξε για την πολύτεκνη μητέρα, όπως και για τόσες άλλες γυναίκες, φύλακας-άγγελος.

«Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε τώρα είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε». Η γυναίκα ξεσπά σε λυγμούς. «Ποτέ δεν είναι αργά…» προσθέτει.


Πηγή