Νίκος Μωραΐτης: «Πραξικόπημα η απομάκρυνση του Κασσελάκη – Δεν τσακώνομαι με τον Πολάκη, τον ξεμπροστιάζω»


Νίκος Μωραΐτης: «Πραξικόπημα η απομάκρυνση του Κασσελάκη – Δεν τσακώνομαι με τον Πολάκη, τον ξεμπροστιάζω»


Διαφ.


Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Weekenders» στον ΑΝΤ1 ήταν ο Νίκος Μωραΐτης, σχολιάζοντας εκ νέου τις εκρηκτικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας με τον Θανάση Πάτρα, ο γνωστός στιχουργός χαρακτήρισε «πραξικόπημα» την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκε ξανά εναντίον του Παύλου Πολάκη, αποκαλώντας τον ομοφοβικό, παραθέτοντας τους λόγους.

Θυμηθείτε επίσης: Στα «μαχαίρια» Μωραΐτης-Πολάκης: «Είστε πάνω από τα 300 μ. και δεν ακούτε; – Είμαι στα 1000 μ. που έχει καθαρό αέρα και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη»

Σχετικά με την έντονη δραστηριότητά του στο Χ, εξήγησε ότι σχολιάζει όταν βλέπει κάτι άδικο ή λάθος. «Δεν επιδιώκω η άποψή μου να έχει βαρύτητα, αλλά μερικές φορές αυτά που γράφω γίνονται είδηση», σημείωσε, εξηγώντας ότι η προσοχή που δόθηκε στα γραπτά του ξεκίνησε από τη σύνδεσή του με τον Κασσελάκη, για τον οποίο έχει εξίσου ασκήσει κριτική, όπως είπε.

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι «ίσως τον έχουμε δει περισσότερο απ’ όσο τον έχουμε ακούσει», ενώ σχολίασε ότι οι πολιτικές προτάσεις του είναι περισσότερες από αυτές που είχε παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας σε νεότερη ηλικία. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πληρώνει» την εμφάνισή του, όπως ένας όμορφος ηθοποιός που πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να αποδείξει τις ικανότητές του.

Κλείνοντας, ο Νίκος Μωραΐτης άσκησε κριτική στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εμφανίσεις του σε εκπομπές lifestyle, συγκρίνοντας το με τη συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου σε μαγειρική εκπομπή. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν ο Κασσελάκης είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, θα τον είχαν ήδη στείλει πίσω στην Αμερική.

Στο ερώτημα του Θανάση Πάτρα αν επιμένει στην άποψη ότι «έγινε πραξικόπημα» για να χάσει την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Μωραΐτης είπε «αυτό δε χρειάζεται να είσαι καν τεταρτοετής φοιτητής στη Νομική για να το δεις. Νομική έχω τελειώσει. Δεν τον ήθελε από την πρώτη ημέρα αυτό το κόμμα, είτε είναι καλός είτε είναι άχρηστος. Ψήφισαν τα μέλη και τους είπαν “εγώ την ψήφο σας θα την κάνω χαρτί υγείας”, αυτό έγινε».

«Ο Τσίπρας είχε πολιτικότητα, ο Κασσελάκης δεν έχει. Στον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν 4,5 χρόνια και έγιναν καρεκλοκένταυροι», είπε ακόμη ο στιχουργός.

«Δεν τσακώνομαι με τον Πολάκη, τον ξεμπροστιάζω»

Στη συνέχεια, ξέσπασε ερωτώμενος για τον Παύλο Πολάκη. «Δεν τσακώνομαι καθόλου με τον Πολάκη. Ξεμπροστιάζω τον Πολάκη και ότι πήγε και έγινε ένας πραξικοπηματίας. Σου λέει ότι θέλει να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο. Με τον Κασσελάκη πρόεδρο πώς θα κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο; Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός και το λέω ευθέως και το έχει πει και η Ακρίτα και το έχει αποδείξει. Γι’ αυτό και δεν ψήφισε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Δικαίωμα του να είναι, αλλά είναι».

Στο ερώτημα αν έχει τέτοιες απόψεις ο Παύλος Πολάκης γιατί στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη στην αρχή, ο Νίκος Μωραΐτης υποστήριξε πως «ο Πολάκης τον στήριξε γιατί μέσα στο “Βυζάντιο” του ΣΥΡΙΖΑ σιχαινόταν την ομάδα της Αχτσιόγλου, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο ότι είναι γκέι ο Κασσελάκης και τον στήριξε».

«Τον Κασσελάκη δεν τον στηρίζω για έναν λόγο, γιατί δεν έχει κανέναν λόγο να κάτσει να του τρώνε τις σάρκες. Πολλοί τον στήριξαν από μίσος για τους άλλους… “αυτό το αμερικανάκι, είναι και μικρό, 35 ετών, θα το κάνουμε ότι θέλουμε”… και μετά πήγαν και είδαν ότι έχει και δική του άποψη», υποστη΄ριξε ο στιχουργός.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μωραϊτης είπε: «Αυτό το κόμμα είναι ένα “Game Of Thrones”. Εγώ ντρέπομαι που τους ψήφιζα. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην ΝΔ θα τους είχαμε φάει, αν γίνονταν αυτά τα τέρατα στην ΝΔ. Nα ντρεπόμαστε είμαστε. Μίλησαν για κουκούλες. Κουκούλες πρέπει να βάζουμε εμείς στα κεφάλια μας που ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε με όσα έχουν γίνει».


Πηγή