Ο Κασσελάκης περιοδεύει στην «έδρα» της Γεροβασίλη – «Στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι» λέει η βουλευτής


Ο Κασσελάκης περιοδεύει στην «έδρα» της Γεροβασίλη – «Στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι» λέει η βουλευτής


Διαφ.


Στην ιδιαίτερη πατρίδα της Όλγας Γεροβασίλη, την Άρτα, περιοδεύει ο Στέφανος Κασσελάκης, όσο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιθανότατα δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή, αφού η Άρτα είναι η «έδρα» του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία χθες (20/9) δήλωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Όπως μεταδίδει το Epiruspost.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής (20/9) στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Ευρώπη. Διανυκτέρευσε στην Ήπειρο και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε βόλτες με το σκυλί του στην πλατεία της Άρτας συνoμιλώντας με πολίτες.

Δείτε επίσης: Έλενα Ακρίτα: Υπέβαλε την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έγινε αποδεκτή από τον Νίκο Παππά

Στην βόλτα αυτή, στο κέντρο της Άρτας, τον κ. Κασσελάκη συνόδευε η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, 24 χρόνια εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση στις θέσεις του αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, καθηγήτρια Γαλλικών, γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ)

Η αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιλογή του έκπτωτου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για περιοδεία στην Άρτα, πυροδότησε την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, καθώς είναι η «έδρα» της.

«Αυτό δείχνει πόσο φοβάται», ήταν το σχόλιο της πρώην υπουργού για την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Ενώ στη συνέχεια, η Όλγα Γεροβασίλη έκανε και ανάρτηση για αυτό στο Facebook.

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».


Πηγή