«Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;»: Βγήκε από τα ρούχα του ο Mente Fuerte, εκνευρίστηκε με ερωτήσεις για τη Σολωμού


«Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;»: Βγήκε από τα ρούχα του ο Mente Fuerte, εκνευρίστηκε με ερωτήσεις για τη Σολωμού


Διαφ.


Τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Weekenders» κατά την παρουσία του στην εκδήλωση για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Κάποια στιγμή, ο Mente Fuerte φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, καθώς όλες επικεντρώνονταν στη Μαρία Σολωμού και τη σχέση τους. Ο ίδιος δεν ήθελε να αφερθεί καθόλου σε αυτό.

Δείτε επίσης: Δε δίστασε να το πει η Μαρία Σολωμού: «Έχω μαζέψει κάποιες d!#k pic – Μου ήρθαν και είπα ευτυχώς με θεωρούν γυναίκα…»

«Είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι. Είναι αφιερωμένο σε όλες τις σγουρομάλλες», είπε για το τελευταίο του τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Μαρία Σολωμού. Η ίδια πρωταγωνιστεί και στο video clip, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στο κομμάτι του.

«Όταν το άκουσε η Μαρία για πρώτη φορά, τι σου είπε;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος, αλλά εκείνος ζήτησε να προχωρήσουν στην επόμενη ερώτηση, αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε απάντηση.

«Σας έχω δει, έχετε έρθει και μαζί, είναι πίσω. Κάνει χαμό. Σε ακολουθεί παντού η Μαρία», σχολίασε στη συνέχεια η δημοσιογράφος, με τον Mente Fuerte να απαντά και πάλι στο ίδιο ύφος: «Επόμενη ερώτηση».

«Όταν συνάντησες τη Μαρία στο podcast…», ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με τον Mente Fuerte τότε να αντιδρά έντονα λέγοντας: «Θα με ρωτήσεις κάτι για μένα;».


Πηγή