«Μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά αυτός μου είπε “Θα σε κάνω καινούργια” – Κάπως έτσι ήρθε ο Ιάσονας»


«Μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά αυτός μου είπε “Θα σε κάνω καινούργια” – Κάπως έτσι ήρθε ο Ιάσονας»


Διαφ.


Στην κάμερα της εκπομπής «Μαμά-δες» μίλησε η Shaya, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι να κρατήσει στα χέρια της τον γιο της, Ιάσονα.

Όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, όλοι οι γυναικολόγοι που συνάντησε της είχαν πει ότι δε θα μπορέσει να γίνει μητέρα. Για καλή της τύχη, όμως, ο θείος του συζύγου της είναι γυναικολόγος, και μάλιστα από τους καλύτερους, οπότε τη βοήθησε να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική αντίδραση της μητέρας της όταν την έδειξαν οι κάμερες – «Ντροπή…»

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν συνεργαζόμασταν με τον Νότη Σφακιανάκη. Ο Θοδωρής έχει φοβερό χιούμορ, μπορείς να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις μαζί του, γι’ αυτό τον ερωτεύτηκα κιόλας. Δεν ήταν καψούρα με την πρώτη ματιά, ήρθε σιγά-σιγά. Τον είχα παρατηρήσει από τις πρόβες ότι ήταν ωραίος τύπος. Βρήκα τον άνθρωπό μου», δήλωσε αρχικά η Shaya.

«Νομίζω ότι ήταν ένα σημάδι από το σύμπαν που γνωριστήκαμε, γιατί στην πορεία που ερωτευτήκαμε και είπαμε ότι θα μείνουμε μαζί, θέλαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Μου το ξύπνησε εκείνος, το ήθελε. Αλλά προφανώς άργησα λίγο σε σχέση με άλλες και μου είχε δημιουργηθεί ένα γυναικολογικό πρόβλημα», σημείωσε στη συνέχεια.

«Οι γυναικολόγοι μου έλεγαν “δεν μπορούμε να σώσουμε τη μήτρα σου”. Με σόκαρε αυτό. Έλεγα “για ποιο λόγο να νιώθω έτοιμη να κάνω παιδί και να μου λένε ότι δεν μπορώ”; Εκεί ο Θοδωρής μου πρότεινε να με εξετάσει ο θείος του, που είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Εκείνος μου είπε “Θα σε κάνω καινούργια”! Κάπως έτσι ήρθε ο Ιάσονας στη ζωή σας. Μόλις του είπα ότι είμαι έγκυος, πήδηξε από τη χαρά του, όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε», κατέληξε η Shaya όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.


Πηγή