Θα το ήθελε αλλά τελικά είπε όχι: Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε πρόσκληση της Κάμαλα Χάρις για νέο debate (video)


Θα το ήθελε αλλά τελικά είπε όχι: Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε πρόσκληση της Κάμαλα Χάρις για νέο debate (video)


Διαφ.


Δεν θα δούμε νέο debate ανάμεσα σε Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ, τους δύο υποψηφίους που διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ.

«Ναι» από Κάμαλα Χάρις για νέο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Κάμαλα Χάρις αποδέχθηκε την πρόταση του CNN για τη διεξαγωγή δεύτερου debate με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 23 Οκτωβρίου.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για το debate αυτό. Είναι το ίδιο σχήμα και πλαίσιο με το debate του CNN στο οποίο συμμετείχε και δήλωσε ότι νίκησε τον Ιούνιο, όταν επαίνεσε τους συντονιστές, τους κανόνες και τα ποσοστά τηλεθέασης του CNN», δήλωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις, Τζεν Ο’Μάλει Ντίλον.

Λίγο αργότερα η ίδια η Κάμαλα Χάρις έσπευσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επιβεβαιώσει ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση του CNN για νέο debate λέγοντας ότι περιμένει και από τον Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχτεί κι εκείνος την πρόσκληση.

Είναι πάρα πολύ αργά για νέο debate, απάντησε ο Τραμπ

«Είναι παρά πολύ αργά για να οργανωθεί νέο debate, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στη Βόρεια Καρολίνα, εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των αναλυτών για τις αμερικανικές εκλογές είχαν εκτιμήσει ότι στο προηγούμενο debate η Κάμαλα Χάρις είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να γίνει ένα νέο debate.

Δείτε video


Πηγή