Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία: Οικογένεια καταπλακώθηκε από κατάρρευση κτιρίου στη Νάπολη – Νεκρά δύο παιδάκια (photos)


Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία: Οικογένεια καταπλακώθηκε από κατάρρευση κτιρίου στη Νάπολη – Νεκρά δύο παιδάκια (photos)


Διαφ.


Θρήνος στη γειτονική Ιταλία, μετά από κατάρρευση σπιτιού ηλικιωμένης, έπειτα από διαρροή φυσικού αερίου, αφού δύο μικρά παιδάκια, 4 και 6 ετών, καταπλακώθηκαν και σκοτώθηκαν.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, στον πρώτο όροφο του κτηρίου στη Σαβιάνο της Νάπολης, ζούσε πενταμελής οικογένεια, ζευγάρι με τρία παιδιά. Καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια και πυροσβέστες επιχειρούν για την διάσωσή τους.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας

Γύρω στις 9 το πρωί, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανούς τον πατέρα και το 2χρονο παιδί του από τα ερείπια. Ωστόσο, η 4χρονη αδελφή του βρέθηκε ήδη νεκρή, σύμφωνα με την Corriere Della Sera.

Τριάντα λεπτά αργότερα, το σώμα του μεγαλύτερου της αδελφού, ηλικίας 6 ετών, ανασύρθηκε επίσης νεκρό από τα ερείπια. Οι προσπάθειες των διασωστών συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στα υπόλοιπα άτομα που είναι θαμμένα. Παράλληλα, βάφτηκε με αίμα ξανά η Ιερά Οδός: Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα – Νεκρός ο οδηγός

Η σύζυγος του άνδρα που διασώθηκε και ένα 6χρονο παιδί, εξακολουθούν να αγνοούνται, όπως και η ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε στον πάνω όροφο.

Σύμφωνα με τους διασώστες, ακούστηκαν κραυγές κάτω από τα ερείπια. Οι επιχειρήσεις διάσωσης είναι πιο δύσκολες λόγω της ανάγκης να αποφευχθεί η μετακίνηση των ερειπίων, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους εγκλωβισμένους. Πολλοί κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και προσφέρουν βοήθεια, αλλά κρατούνται σε απόσταση για λόγους ασφαλείας.


Πηγή