Άγρια επίθεση με πέτρες και ξύλα κατά αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο: Τέσσερις τραυματίες και δύο συλλήψεις


Άγρια επίθεση με πέτρες και ξύλα κατά αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο: Τέσσερις τραυματίες και δύο συλλήψεις


Διαφ.


Άγρια επίθεση με πέτρες και ξύλα δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Κυριακής (22/9) κατά τη διάρκεια ελέγχου σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Νέα Ζωή.

Έλεγχος των αστυνομικών λόγω διατάραξης κοινής ησυχίας

Λίγο πριν από τις 03:00 (ξημερώματα Κυριακής 22/9) αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο, μετέβησαν σε σπίτι στον καταυλισμό Ρομά για έλεγχο λόγω διατάραξης της κοινής ησυχίας.

Σφοδρή επίθεση με πέτρες και ξύλα – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη της ομάδας ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από το σημείο και λίγο αργότερα επέστρεψαν στο σημείο με ενισχύσεις από 3 ακόμα ομάδες ΟΠΚΕ.

Δύο συλλήψεις εμπλεκόμενων

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη δύο εμπλεκόμενων Ρομά, ενός 31χρονου και μιας 38χρονης. Σημειώνεται ότι προκλήθηκαν και φθορές στο υπηρεσιακό όχημα των αστυνομικών, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου.


Πηγή