Παπανώτας για Γκλέτσο: «Αν ήταν ο Απόστολος στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα παίζαμε ξύλο;» (video)


Παπανώτας για Γκλέτσο: «Αν ήταν ο Απόστολος στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα παίζαμε ξύλο;» (video)


Διαφ.


Τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, σχετικά με όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας.

«Αν ήταν εκεί δηλαδή ο Απόστολος, θα παίζαμε ξύλο μέσα στην Κεντρική Επιτροπή;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για κουκουλοφόρους.

«Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με επιτυχία. Δεν έχω παρακολουθήσει την ανάμειξή του στα πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέλος όμως έχει δικαίωμα να δηλώσει παρών σε μία τέτοια εκλογή. Δεν μου αρέσει όμως να ακούω κάποιες εκφράσεις. Αν ήταν εκεί δηλαδή ο Απόστολος, θα παίζαμε ξύλο μέσα στην Κεντρική Επιτροπή;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ αν…

Ο δημοσιογράφος είπε ότι «θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ: αν δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που να με πείσει ότι θα κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αν δεν εργαστεί σκληρά για να το κρατήσει ενωμένο και αν δεν υπάρξει κάποιος που θα δεσμευτεί για τη δημιουργία ενιαίου φορέα Κεντροαριστεράς».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πολλά λάθη – Θα πρέπει να μιλήσει ενωτικά

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε ότι «ήταν ένα άπειρο παιδί στη πολιτική, που όμως μάθαινε γρήγορα. Έκανε πάρα πολλά λάθη και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα του που τα επισημάναμε κι άκουγε. Κακώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις που δεχόταν», για να προσθέσει ότι «με τη νέα υποψηφιότητα, εφόσον την υποβάλει, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να μιλήσει ενωτικά. Αν δεσμευτεί για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαι στο πλευρό του και δεν θα καταθέσω υποψηφιότητα».

Δείτε το video


Πηγή