Επική ατάκα Συρίγου σε Βασάλο: «Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα;» (video)


Επική ατάκα Συρίγου σε Βασάλο: «Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα;» (video)


Διαφ.


Για την εκπομπή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο ytube, με την πρόταση να φοράει την ποδιά του και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, έκανε λόγο ο Νίκος Συρίγος.

Μήπως να φοράς την ποδιά σου και να τα χώνεις και εδώ;

Ο Νίκος Συρίγος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε μία πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με αφορμή την εκπομπή του στο ytube, όπου φοράει ποδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση, σοβαρή που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως, να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά αρχίζεις και μιλάς και τα λες. Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το youtube;».

Εννοείται βέβαια ότι μετά από αυτή την επική ατάκα λύθηκαν όλοι στο γέλιο στο πάνελ.

Η συζήτηση που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Νίκο Μουτσινά

«Είχα κάνει μια κουβέντα με τον Νίκο τότε, πολύ ποδαράτη. Μια διερευνητική κουβέντα κάναμε, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Σε αυτήν την κουβέντα με ρώτησε αν θα έκανα κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ότι θα έπαιρνα τη θέση της Βάνιας. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, με ρώτησε διερευνητικά», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για να προσθέσει ότι «εγώ τρέμω για το Σαββατοκύριακο που θα βγει ο Νίκος και τι θα πει το στόμα του. Οπότε, ας το αφήσουμε να περάσει».

Δείτε το video


Πηγή