Πολύ σοβαρή καταγγελία Σπίρτζη: «Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του…» (video)


Πολύ σοβαρή καταγγελία Σπίρτζη: «Ο Κασσελάκης έβρισε μέλη του…» (video)


Διαφ.


Ο Χρήστος Σπίρτζης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία στο OPEN, αποκαλύπτοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξύβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου.

«Διαθέτει μια στρατιά υποστηρικτών στο διαδίκτυο, οι οποίοι εκφράζουν απόψεις που δεν συνάδουν με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχετε πληροφορηθεί για συμπεριφορές που άσκησαν αφόρητη πίεση σε δημοσιογράφους και συναδέλφους του; Εξύβρισε μέλη του εκτελεστικού γραφείου και τα πιεστικά SMS προς τη Νοτοπούλου ήταν άθλια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

Αναφορικά με το θέμα του Πόθεν Έσχες, σημείωσε ότι «όποιος υποστηρίζει να μην υποβληθεί το πόθεν έσχες, πιθανόν έχει κάτι να κρύψει. Δεν γίνεται να είσαι υπόχρεος υποβολής πόθεν έσχες, να επιδιώκεις τη θέση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δηλώνεις ότι δεν θα το καταθέσεις».

Δείτε επίσης: Ήττα Κασσελάκη-Πολάκη, πέρασε η πρόταση των «87» για το συνέδριο και την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Πότε οι νέοι γύροι

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνοντας ότι «αν υπήρχε έστω και ίχνος αξιοπρέπειας στον Στέφανο Κασσελάκη, δεν θα έθετε ξανά υποψηφιότητα. Ένας πρόεδρος για τον οποίο υποβλήθηκε και υπερψηφίστηκε πρόταση μομφής, θα όφειλε να έχει την αξιοπρέπεια να δώσει εξηγήσεις. Αντί γι’ αυτό, μίλησε για κουκούλες και κουκουλοφόρους».


Πηγή