Σοκαριστική επίθεση σε ποδηλάτη: Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο (Video)


Σοκαριστική επίθεση σε ποδηλάτη: Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο (Video)


Διαφ.


Μια σοκαριστική επίθεση σε ποδηλάτη τον οποίο πέταξε στο πάτωμα ένας μαινόμενος οδηγός έρχεται στο φως της ημέρας.

Η φρικτή επίθεση έλαβε χώρα στην Παλιά Πόλη του Εδιμβούργου το απόγευμα της Παρασκευής, όταν 34χρονος ποδηλάτης φαίνεται να διαπληκτίζεται έντονα με τη συνεπιβάτη οδηγού Ι.Χ. την ώρα που ο οδηγός χτυπoύσε έξαλλος την κόρνα. Παράλληλα δείτε Η στιγμή που δημοσιογράφος της ΕΡΤ δέχεται… επίθεση από τεράστιο έντομο (video)

Στη συνέχεια, ο άνδρας οδηγός του οχήματος φαίνεται να βγαίνει θυμωμένος από το αυτοκίνητο και να πηγαίνει προς τον ποδηλάτη, πιάνοντας τον από τον λαιμό και πετώντας τον στο πάτωμα. Ο ποδηλάτης έμεινε απλωμένος στο πάτωμα καθώς ο οδηγός και η συνεπιβάτης επέστρεφαν στο όχημα, το οποίο είχε μια πινακίδα εκμάθησης στο παρμπρίζ.

Ο άνδρας στο ποδήλατο φαίνεται να κρατάει το κεφάλι του αφού τον πέταξαν στο δρόμο. Μέρη του ποδηλάτου του φαίνεται να εξερράγησαν στην άκρη του δρόμου εν μέσω της βίαιης επίθεσης της οργής.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν να βοηθήσουν τον ποδηλάτη – και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνά την επίθεση. Ακόμα επιβεβαίωσαν επίσης ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο για τα τραύματά του.

Όσα δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας είπε: «Γύρω στις 6.25 μ.μ. της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου 2024, λάβαμε μια αναφορά για επίθεση σε έναν άνδρα ποδηλάτη κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τον άνδρα οδηγό ενός αυτοκινήτου στο High School Wynd του Εδιμβούργου.

«Το 34χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο και οι αστυνομικοί παρακολουθούν θετικές γραμμές έρευνας σε σχέση με το περιστατικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή