Ληστεία σοκ σε περίπτερο στην Πετρούπολη: Ο ιδιοκτήτης έκλεισε τα ρολά για να μην μπουν οι ανήλικοι κλέφτες μέσα!


Ληστεία σοκ σε περίπτερο στην Πετρούπολη: Ο ιδιοκτήτης έκλεισε τα ρολά για να μην μπουν οι ανήλικοι κλέφτες μέσα!


Διαφ.


Τα βίντεο που δημοσιεύει το DEBATER αποκαλύπτουν την αυξημένη εγκληματικότητα ανηλίκων. Ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου στην Πετρούπολη μας παραχώρησε βίντεο από προηγούμενες επιθέσεις, επισημαίνοντας πόσο ευάλωτοι είναι όσοι εργάζονται σε 24ωρα περίπτερα.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένειά του μέσω της μικρής επιχείρησής του. Όπως μας εξηγεί, συχνά γίνεται στόχος ληστειών.

Δείτε επίσης: Παγκράτι: Ληστής έκλεψε περίπτερο υπό την απειλή πριονιού

«Τους κατέβασα τα ρολά για να γλυτώσω»

Στο βίντεο, ανήλικοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά και οπλισμένοι περικυκλώνουν το περίπτερο, απειλώντας τον ιδιοκτήτη να ανοίξει την πίσω πόρτα για να εισέλθουν.

Όπως μας αναφέρει ο ίδιος: «Για να προσπαθήσω να αποτρέψω την ληστεία ανεβοκατέβαζα τα ρολά για να τους αποτρέψω. Δυστυχώς γνωρίζουν ποιοι είναι αλλά τους συλλαμβάνουν και μετά τους αφήνουν ελεύθερους. Έχει τύχει να συλλάβουν δράστη και την επόμενη ημέρα να περνάει από απέναντι και να με προκαλεί. Ότι δες με είμαι έξω και θα σου έρθω ξανά να σε κλέψω», καταλήγει.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης οι δράστες να του πετούν την τσάντα, απαιτώντας να την γεμίσει. Ωστόσο, εκείνος προσπαθεί να προστατεύσει την περιουσία του με ό,τι διαθέτει. Υπάρχει ζήτηση για περισσότερη αστυνόμευση σε περιοχές όπου λειτουργούν 24ωρα περίπτερα.

Στο δεύτερο βίντεο, παρακολουθούμε τους ανήλικους δράστες να αφαιρούν ηλεκτρονικά τσιγάρα συνολικής αξίας 350€.


Πηγή