Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη συνάντησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Μιχάλη Φυσεντζίδη


Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη συνάντησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Μιχάλη Φυσεντζίδη


Διαφ.


Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Μιχάλη Φυσεντζίδη στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σταδίου, Δημήτριου Μπαρδάκα και του διευθυντή της σχολής προπονητών Β’ κατηγορίας, Θανάση Στρίγκα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ζήτημα της «στέγαση» των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΕΛΟΤ για την σεζόν 2024-25, όπως επίσης και για την σχολή προπονητών η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από το 2017, αποτελεί βασικό χώρο για το ελληνικό Ταεκβοντό μιας και έχουν διεξαχθεί αρκετοί αγώνες τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδος. Το ΣΕΦ είναι και παραμένει ο χώρος διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη για την συγκεκριμένη συνάντηση

“Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι και παραμένει ένας τόπος που στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει τις αξίες του. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με χαρά συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ταεκβοντό”.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της


Πηγή