Survivor 2025 spoiler: Είναι οριστικό! Τέλος από το Survivor η Γεσθημανή Κουτούζογλου


Survivor 2025 spoiler: Είναι οριστικό! Τέλος από το Survivor η Γεσθημανή Κουτούζογλου


Διαφ.


Survivor 2025 spoiler: Ένα πολύ μεγάλο ζήτημα προέκυψε τις τελευταίες μέρες στο Survivor κι αυτό αφορά τη Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία εκ νέου πρωταγωνίστησε στην επικαιρότητα για το ριάλιτι επιβίωσης και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή της σε αυτό, η οποία μάλλον δεν ήταν απόλυτα νόμιμη.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, έχει ανακύψει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, καθώς φαίνεται πως η παίκτρια των Τίγρεων, που είναι υπαξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις, δεν είχε ενημερώσει τη μονάδα της, με αποτέλεσμα να προκύψει ακόμη και θέμα λιποταξίας από την πλευρά της.

Survivor 2025 spoiler: Η απολογία της Γεσθημανής Κουτούζογλου και η εξέλιξη της υπόθεσης

Η υπαξιωματικός, λοιπόν, βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα μες στο Σαββατοκύριακο και παρουσιάστηκε ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε για την απόφασή της να πάει στον Άγιο Δομίνικο, δίχως να πάρει σχετική άδεια, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο αδίκημα, για το οποίο κατηγορείται, με δεύτερο τη λιποταξία στο εξωτερικό.

Η υπαξιωματικός είδε να σχηματίζεται δικογραφία εναντίον της, αν και προς το παρόν επιστρέφει στο σπίτι της, μετά την απολογία της. Η δικογραφία, πια, θα επιστρέψει στο στρατιωτικό εισαγγελέα με την ολοκλήρωση της ανάκρισης και εκείνος, με τη σειρά του, θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο, για το αν θα χρειαστεί να περάσει η υπόθεση στο ακροατήριο, ή θα κλείσει η υπόθεση.

Η δικηγόρος της Γεσθημανής Κουτούζογλου, από την πλευρά της, είχε αναφέρει πως «επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς» και μένει να φανεί, αν η στρατιωτικός δικαιωθεί στο τέλος.


Πηγή