Μαϊμούδες «σώζουν» 6χρονο κορίτσι από βιασμό: «Η κόρη μου θα ήταν νεκρή αν δεν είχαν παρέμβει» (photo)


Μαϊμούδες «σώζουν» 6χρονο κορίτσι από βιασμό: «Η κόρη μου θα ήταν νεκρή αν δεν είχαν παρέμβει» (photo)


Διαφ.


Κι όμως, όσο απίθανο και να σας ακούγεται είναι αλήθεια! Μαϊμούδες έγιναν οι «σωτήρες» ενός 6χρονου κοριτσιού, το οποίο παρολίγον να βιαστεί από έναν λυσσασμένο άντρα.

Ο άνδρας παρέσυρε το κορίτσι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Baghpat, στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh, το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με διάφορα ινδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γονείς του κοριτσιού φέρονται να ισχυρίζονται ότι ο άνδρας έβγαλε τα ρούχα της κοπέλας και προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά τον διέκοψαν αρκετές μαϊμούδες που τον ανάγκασαν να φύγει.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: «Δεν πέθανε και κανείς…»: Σάλος με την δήλωση του Δήμαρχου για τον ομαδικό βιασμό της Gisele!

Όταν το τρομοκρατημένο κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι, είπε στους γονείς της ότι οι μαϊμούδες την «έσωσαν» από τον άνδρα, αναφέρουν οι Times of India.

Ο πατέρας της δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Η κόρη μου θα ήταν ήδη νεκρή αν δεν είχαν παρέμβει οι μαϊμούδες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Η κόρη μου έπαιζε έξω όταν ο κατηγορούμενος την πήρε μακριά», ενώ ισχυρίζεται ότι: «Απείλησε επίσης το παιδί μου ότι θα με σκοτώσει».

Ο άνδρας καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να περπατάει σε ένα στενό δρομάκι στο χωριό Ντούλα, ενώ κρατούσε το χέρι του μικρού κοριτσιού.

Mαϊμούδες «σώζουν» 6χρονο κορίτσι από βιασμό

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος φαινόταν να είναι νεαρός, είναι κάτοικος άλλου χωριού, αλλά δεν έχει ακόμη καταφέρει να τον αναγνωρίσει.

Έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα για την απόπειρα βιασμού, αλλά εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι ο άνδρας εξακολουθεί να διαφεύγει.


Πηγή