«Σκεφτόμουν ότι δε θα ήξεραν οι γονείς μου τι απέγινα…»: Συγκλονίζει επιβάτης του ταχύπλοου που βυθίσε στην Πάρο – Βίντεο ντοκουμέντο!


«Σκεφτόμουν ότι δε θα ήξεραν οι γονείς μου τι απέγινα…»: Συγκλονίζει επιβάτης του ταχύπλοου που βυθίσε στην Πάρο – Βίντεο ντοκουμέντο!


Διαφ.


Έξι επιβάτες έζησαν έναν απόλυτο εφιάλτη σε σκάφος ανοιχτά της Πάρου το βράδυ της Τετάρτης. 5 Έλληνες και ένας Λιβανέζος βρέθηκαν σε κίνδυνο όταν το σκάφος τους άρχισε να παίρνει νερά 3,5 ναυτικά μίλια ανοικτά της Πάρου. Στα αποκλειστικά βίντεο που τράβηξε με το κινητό της μία από τους επιβάτες και παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η διάσωσή τους αποτυπώνεται ως δραματική.

Το βράδυ της Τετάρτης, η εξαμελής παρέα αναχώρησε από το λιμάνι της Νάουσας με προορισμό τη Μύκονο. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη που θα βίωναν λίγη ώρα αργότερα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το σκάφος αρχίζει να παίρνει νερά. Παρά τις προσπάθειες των επιβαινόντων να τα απομακρύνουν, το σκάφος αρχίζει να γέρνει. Αμέσως, μία από τους επιβάτες, μετά από επίμονες προσπάθειες, κατάφερε να ενημερώσει το λιμενικό για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν και έστειλε το στίγμα τους για εντοπισμό.
Είκοσι λεπτά αργότερα, με την αγωνία τους να έχει φτάσει στο αποκορύφωμα, το πλοίο BLUE STAR ΠΑΡΟΣ πλησίασε, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάρου προς το λιμάνι της Νάξου.

Κατά την προσέγγιση του σκάφους στο πλοίο, ένας από τους επιβάτες έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι του.

Η διάσωση των έξι ατόμων ήταν γεμάτη αγωνία. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου επιβιβάστηκε στο πλοίο και ο τελευταίος επιβάτης, το ταχύπλοο εξαφανίστηκε στα βάθη της θάλασσας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Νάξου, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα


Πηγή