Εικόνες ντροπής: Σε ρίνγκ μετατράπηκε αεροπλάνο μετά από ξεκατίνιασμα ζευγαριού σε νεαρή επιβάτιδα! (video)


Εικόνες ντροπής: Σε ρίνγκ μετατράπηκε αεροπλάνο μετά από ξεκατίνιασμα ζευγαριού σε νεαρή επιβάτιδα! (video)


Διαφ.


Μία σοκαριστική στιγμή έζησε μία επιβάτιδα σε ένα αεροπλάνο, όταν ένα ζευγάρι αρχίζει να κλωτσάει το κάθισμα της όταν εκείνη έγειρε την καρέκλα της εμποδίζοντας τη θέα της τηλεόρασης εν πτήσει.

Το περιστατικό αυτό δημοσιεύτηκε από την Daily Mail και είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Ειδικότερα, στο βίντεο βλέπουμε το μεσήλικο αντρόγυνο να ζητά από τη γυναίκα να ισιώσει το κάθισμά της στην πτήση της Cathay Pacific από το Χονγκ Κονγκ προς το Λονδίνο στις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς τους εμπόδιζε τη θέα της οθόνης, αλλά η επιβάτης αρνήθηκε.

Η σοκαριστική στιγμή που ένα ζευγάρι αρχίζει να κλωτσάει το κάθισμα ενός επιβάτη του αεροπλάνου!

Στη συνέχεια, η σύζυγος έβαλε τα πόδια της στα μπράτσα του καθίσματος της γυναίκας, προτού τη χαστουκίσει και της το πει στα καντονέζικα, σύμφωνα με την Κινέζα, η οποία μοιράστηκε πλάνα από το περιστατικό στο διαδίκτυο.

Με την ευκαιρία, δείτε: Φυσιολογικό δεν τον λες: Γαμπρός επιβιβάζεται για το Bachelor πάρτι του στην Ίμπιζα ντυμένος… νύφη (video)

Ο σύζυγος, ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τη γυναίκα, κατέφυγε επίσης στη βία, καθώς φέρεται να «έσπρωχνε» μανιωδώς την πλάτη του καθίσματός της, με το βίντεο να δείχνει το κάθισμα του αεροπλάνου να κουνιέται.

Η σύζυγος καταγράφηκε επίσης σε βίντεο καθώς σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο προς τη γυναίκα.

Η επιβάτης δήλωσε ότι κάλεσε μια αεροσυνοδό για βοήθεια, αλλά απογοητεύτηκε όταν το μέλος του προσωπικού της πρότεινε να ισιώσει το κάθισμά της για να κατευνάσει το ζευγάρι από το Χονγκ Κονγκ.

Το βίντεο, το οποίο η γυναίκα μοιράστηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Xiaohongshu, συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή, με τον κόσμο να κατακεραυνώνει το ζευγάρι για τη συμπεριφορά του.

‘Όταν μίλησε το πρώτο άτομο, δάκρυα έτρεξαν στα μάτια μου.

‘Ένιωσα μια βαθιά αίσθηση αδικίας, αλλά και ανακούφιση που κάποιος κατάλαβε και μίλησε για μένα, συμπεριλαμβανομένων πολλών κατοίκων του Χονγκ Κονγκόγκ που με βοήθησαν’, δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή