«Κάτι τον απασχολούσε»: Όλη η Καρδίτσα αναζητά τον Δημήτρη – Η τελευταία συνομιλία με την αδελφή του και τι αναφέρει η μάνα του;


«Κάτι τον απασχολούσε»: Όλη η Καρδίτσα αναζητά τον Δημήτρη – Η τελευταία συνομιλία με την αδελφή του και τι αναφέρει η μάνα του;


Διαφ.


Ο Δημήτρης Καστέλης αγνοείται για πέμπτη ημέρα, με την οικογένειά του να τον αναζητά συνεχώς και τη μητέρα του να αποκαλύπτει μια σημαντική πληροφορία.

Ολόκληρη η Καρδίτσα έχει ενεργοποιηθεί για να τον εντοπίσει, καθώς τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του ανέφερε πως κάτι τον απασχολούσε πρόσφατα, χωρίς όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες ή αν αυτό συνδέεται με την εξαφάνισή του.

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, η οικογένεια του 35χρονου Δημήτρη Κατσέλη ζει με αγωνία, καθώς τα ίχνη του χάθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 στην Καρδίτσα. Η υπόθεση της εξαφάνισής του έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, αφού τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται.

«Κάτι τον απασχολούσε»: Όλη η Καρδίτσα αναζητά τον Δημήτρη - Η τελευταία συνομιλία με την αδελφή του και τι αναφέρει η μάνα του;

Η μητέρα του απευθύνει έκκληση μέσω του newsit.gr για την ανεύρεση του γιου της.

«Ο γιος μου ήρθε από την Αυστρία την περασμένη Τετάρτη (18.09.24) και πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι της κόρης μου. Τα ξημερώματα της Πέμπτης έφυγε ξαφνικά χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Η κόρη μου ανησύχησε και του έστειλε μήνυμα το πρωί για να δει πού βρίσκεται. Της απάντησε ότι “πάω στον δικηγόρο μου στη Λάρισα”, αλλά δεν πήγε ποτέ. Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

α πράγματά του βρέθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (20.09.24) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Είχε μαζί του ένα σακίδιο με μερικά ρούχα, την ταυτότητα, την πιστωτική κάρτα και το κινητό του τηλέφωνο», αναφέρει η ίδια. Η αδελφή του Δημήτρη ανέφερε στη μητέρα τους ότι ο αδελφός της έδειχνε προβληματισμένος όταν τον είδε.

«Το μυαλό μας πάει στο κακό»

«Κάτι τον απασχολούσε»: Όλη η Καρδίτσα αναζητά τον Δημήτρη - Η τελευταία συνομιλία με την αδελφή του και τι αναφέρει η μάνα του;

«Η κόρη μου μου ανέφερε ότι τον είδε να φαίνεται στεναχωρημένος, σαν κάτι να τον απασχολούσε. Όταν τον ρώτησε «τι έχεις», της απάντησε ότι «θα τα πούμε το πρωί». Ελπίζω να βρεθεί. Έχω ήδη χάσει ένα παιδί σε τροχαίο πριν από χρόνια και τον άντρα μου πριν από 4 χρόνια. Ο Δημήτρης δουλεύει ως σερβιτόρος στην Αυστρία και ήρθε με άδεια να μας δει», αναφέρει η μητέρα του.

Η θεία του αγνοούμενου Δημήτρη Κατσέλη προσθέτει: «Είμαστε όλοι ταραγμένοι. Πριν λίγες μέρες ήρθε από την Αυστρία. Μίλησα χθες με την αδερφή του, που ήταν η τελευταία που τον είδε, και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συνέβη. Φοβάμαι μήπως προσπάθησαν να του κάνουν κακό. Δεν έχει ξαναεξαφανιστεί ποτέ».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 22/09/2024 και δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με αίτημα της οικογένειας, καθώς υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Κατσέλης έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης είναι άγνωστο τι φόραγε, αλλά έχει τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Όποιος έχει πληροφορίες, παρακαλείται να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 1017, με τα Αστυνομικά Τμήματα ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert, που παρέχει ζωντανή ενημέρωση.


Πηγή