Φρίκη: Μητέρα κρέμασε τον 8χρονο γιο και την 4χρονη κόρη της με λουρί σκύλου! (photo)


Φρίκη: Μητέρα κρέμασε τον 8χρονο γιο και την 4χρονη κόρη της με λουρί σκύλου! (photo)


Διαφ.


Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση που αφορά σε μια μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι κρέμασε τα δύο της μικρά παιδιά με λουρί σκύλου.

Η Lisa Snyder, 41 ετών, φέρεται να κρέμασε τον οκτάχρονο Κόνορ και την τετράχρονο Brinley στο υπόγειο του σπιτιού τους στην Πενσιλβάνια το 2019.

Τα παιδιά απεβίωσαν με τραγικό τρόπο τρεις ημέρες αργότερα, αφού τους είχε αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη.

Προς υπεράσπισή της, η Σίντερ ισχυρίστηκε ότι ο Κόνορ δεχόταν εκφοβισμό στο σχολείο και είχε διατυπώσει απειλές αυτοκτονίας.

Με την ευακιρία, δείτε επίσης: Μητριά-φονιάς σε αμοκ: Βασάνισε μέχρι θανάτου 6χρονο κοριτσάκι επειδή έβρεχε το κρεβάτι του

Ωστόσο, η αστυνομία βρήκε αποδείξεις ότι η Σνάιντερ είχε ψάξει στο διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την αυτοκτονία, τον θάνατο με απαγχονισμό, το πώς να σκοτώσει κάποιον και είχε επίσης αναζητήσει επεισόδια μιας σειράς ντοκιμαντέρ εγκλήματος με τίτλο «I Almost Got Away With It».

Οι αρχές αντιμετώπισαν αμέσως με σκεπτικισμό τον ισχυρισμό της για αυτοκτονία, δηλώνοντας ότι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να τον επιβεβαιώνει.

Σύμφωνα με την Mirror, δεν υπήρχαν σημάδια εκφοβισμού στο υλικό ασφαλείας του σχολικού λεωφορείου που καταγράφηκε εκείνη την ημέρα και ένας εργοθεραπευτής δήλωσε αργότερα ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να προκαλέσει τέτοια βλάβη στον εαυτό του ή στη μικρότερη αδελφή του.

 Μητέρα κρέμασε τον 8χρονο γιο και την 4χρονη κόρη της με λουρί σκύλου

Oι φρικιαστικές λεπτομέριες

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι και τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν με απαγχονισμό και κήρυξε τους θανάτους ως ανθρωποκτονίες, αναφέρει η Mirror US.

Ο γιος της Lisa, Owen Synder, 22 ετών, ανέβηκε στο εδώλιο την Τρίτη (24/9) για να μιλήσει για τους φόνους, με αποτέλεσμα η Snyder να ξεσπάσει σε κλάματα στο δικαστήριο.

Ο Όουεν είπε: «Απλώς δεν την βλέπω πια ως μητέρα μου», όταν ρωτήθηκε γιατί αναφερόταν στη Snyder ως “Lisa”.

Ο Όουεν πρότεινε επίσης ότι π Κόνορ είχε φυσικούς περιορισμούς που θα καθιστούσαν δύσκολη την οργάνωση των απαγχονισμών.

Αρχικά, η Σνάιντερ κατηγορήθηκε επίσης ότι είχε εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα με το πίτμπουλ της λίγο πριν από τους φόνους, με βάση στοιχεία που βρέθηκαν στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ωστόσο, ένας δικαστής αποφάσισε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα συμπεριληφθούν στη δίκη για τη δολοφονία, αφού η ομάδα υπεράσπισης υποστήριξε ότι θα προκαλούσαν μεροληψία στους ενόρκους.


Πηγή