Σοκ στην Νέα Φιλαδέλφεια: Παλαιοημερολογίτης ιερέας συνελήφθη έξω από δημοτικό ενώ αυνανιζόταν μπροστά στους μαθητές


Σοκ στην Νέα Φιλαδέλφεια: Παλαιοημερολογίτης ιερέας συνελήφθη έξω από δημοτικό ενώ αυνανιζόταν μπροστά στους μαθητές


Διαφ.


Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε τόπο στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξαιτίας όσων συνέβαιναν σε δημοτικό σχολείο, με ιερέα να κάνει άσεμνες πράξεις προς τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά έναν επιδειξία παλαιοημερολογίτη ιερέα, ο οποίος όταν συνελήφθη, ύστερα από σχετικές καταγγελίες, βρισκόταν εν μέσω της άσεμνης πράξης του.

Ο ιερέας, φορώντας τα ράσα του, έγινε αντιληπτός από τον διευθυντή δημοτικού σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας και τον γονέα μαθήτριας, να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο, να έχει κατεβάσει το εσώρουχό του και να αυνανίζεται, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Σοκαρισμένοι όλοι από την εικόνα του ιερέα

Σοκαρισμένοι από την εικόνα του ημίγυμνου παλαιοημερολογίτη παπά οι δύο άνδρες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν τον ιερεά ηλικίας 65 ετών, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών άρχισε βιαστικά να ντύνεται, ενώ σε σχετική ερώτησή τους, αποκρίθηκε ότι πραγματοποιούσε προσευχή.

Κατόπιν αυτού οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου και συνελήφθη, με άλλο ιερέα να βγάζει τους πιστούς στα μπουζούκια.


Πηγή