Τρόμος στο Μάντσεστερ: Νεκρές σε διαμέρισμα 8χρονη και 40χρονη γυναίκα (video)


Τρόμος στο Μάντσεστερ: Νεκρές σε διαμέρισμα 8χρονη και 40χρονη γυναίκα (video)


Διαφ.


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα 8χρονο κορίτσι και μια 40χρονη γυναίκα βρέθηκαν νεκρές σε σπίτι στο Μάντσεστερ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην οδό South Radford Street, στο Σάλφορντ, λίγο μετά τις 10.30 χθες (24/9) το πρωί, μετά από αναφορές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ένα συγκεκριμένο σπίτι.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν, με τη βοήθεια της North West Ambulance Service και της Greater Manchester Fire and Rescue Service, όπου έκαναν την τραγική ανακάλυψη της γυναίκας και του κοριτσιού μέσα στο ακίνητο.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Σοκ: Νεκρός επιβάτης σε πτήση – Αναγκάστηκε το αεροπλάνο να προσγειωθεί εκτάκτως! (video)

Η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας εν μέσω ερευνών για τον θάνατό τους, ο οποίος καλύπτει τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Kingsley Avenue.

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας εθεάθη επίσης να πετάει πάνω από την περιοχή Kersal Wetlands.

Μονάδες αντιμετώπισης περιστατικών καθώς και ασθενοφόρα, αστυνομικά οχήματα και πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο.

Νεκρές σε διαμέρισμα 8χρονη και 40χρονη γυναίκα
Πηγή: The Sun – YouTube

Αστυνομικοί εθεάθησαν επίσης να σταθμεύουν έξω από ένα ακίνητο στο δρόμο πριν φτάσουν οι ιατροδικαστές.

Σύμφωνα με τη The Sun, όλοι οι γνωστοί συγγενείς έχουν ενημερωθεί και υποστηρίζονται από ειδικούς αξιωματικούς, δήλωσε η Greater Manchester Police, ενώ οι ντετέκτιβ δήλωσαν ότι «εργάζονται σκληρά» για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του περιστατικού, αλλά προς το παρόν δεν αναζητούν κανέναν άλλο σε σχέση με τους δύο θανάτους.

«Ενώ δεν αναζητούμε ενεργά κανέναν άλλον σε σχέση με αυτή την έρευνα, αντιλαμβάνομαι ότι η είδηση του θανάτου τους και η μεγάλη παρουσία της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στη διεύθυνση πιθανότατα θα προκαλέσει κάποια ανησυχία στους κατοίκους αλλά και σε όσους βρίσκονται πιο μακριά στο Μάντσεστερ»

Ο ντετέκτιβ Simon Moyles δήλωσε: «Μια γυναίκα και ένα νεαρό κορίτσι βρέθηκαν και οι δύο νεκρές με τραγικό τρόπο και εργαζόμαστε σκληρά ως ομάδα για να εξακριβώσουμε τι συνέβη εδώ», ανέφερε.

«Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό χωρίς ευρύτερη απειλή στην κοινότητα. Έχει τοποθετηθεί ένας κλοιός και υπάρχει μια σκηνή που έχει περιοριστεί στην οδό South Radford. Συνεχίζουμε να ευχαριστούμε το κοινό για την υπομονή του καθώς ανταποκρινόμαστε στην περιοχή», σημείωσε.

Κλείνοντας ανέφερε: «Έχουμε τοποθετήσει έναν αριθμό αστυνομικών για περιπολία στην περιοχή και γύρω από αυτήν, εάν κάποιοι κάτοικοι επιθυμούν να έρθουν να μας μιλήσουν ή να μας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να έχουν σχετικά με αυτό το τραγικό περιστατικό»


Πηγή