Σοκ στο Τέξας: Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε τσάντα εργαλείων (photo)


Σοκ στο Τέξας: Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε τσάντα εργαλείων (photo)


Διαφ.


Μια γιαγιά από το Τέξας έμεινε συντετριμμένη, όταν η μικρή της εγγονή εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια τσάντα εργαλείων, η οποία ήταν πεταμένη σε μια λίμνη στο Κεντρικό Τέξας.

Το μωρό, που αναγνωρίστηκε ως η Peyton Sky Davis, βρέθηκε στις 31 Αυγούστου από έναν ψαρά στη λίμνη Fort Phantom Hill στην Abilene.

Η μητέρα του παιδιού Heather Kennedy, 20 ετών, και ο φίλος της, ο 35χρονος Donald Schulz συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για προσπάθεια αλλοίωσης ανθρώπινου πτώματος.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ενδέχεται να απαγγελθούν περισσότερες κατηγορίες, σύμφωνα με το KTSX News.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Τρόμος στο Μάντσεστερ: Νεκρές σε διαμέρισμα 8χρονη και 40χρονη γυναίκα (video)

Η γιαγιά του παιδιού, Tracy Davis, δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία της εγγονής της που φοράει ένα ροζ φορμάκι με τη λεζάντα: «Η όμορφη εγγονή μου Peyton sky Davis σε αγαπάμε όλοι. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε τσάντα εργαλείων

Η μικρή Πέιτον γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ντέιβις δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κρατήσει ή να δει την εγγονή της από κοντά.

«Πονάει τόσο πολύ. Που δεν μπορούμε να την κρατήσουμε αγκαλιά, δεν μπορούμε να της δώσουμε την αγάπη που μοιραστήκαμε γι’ αυτήν», δήλωσε η συντετριμμένη γιαγιά.

Σύμφωνα με την Davis, η μητέρα της Peyton έκανε συχνά βιντεοκλήσεις για να μπορεί να βλέπει την εγγονή της – αλλά οι κλήσεις αυτές τελείωσαν απότομα.

Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε τσάντα εργαλείων

Εκείνη έλαβε τα συγκλονιστικά νέα από το αστυνομικό τμήμα της Abilene ότι η μικρή Peyton ήταν νεκρή.

Η Kennedy και ο Schultz κρατούνται στη φυλακή της κομητείας Taylor με το ποσό της εγγύησης να έχει οριστεί σε 510.000 δολάρια για τον ίδιο και 350.000 δολάρια για την Kennedy.


Πηγή