Σοκαριστικό βίντεο: Νήπιο πίνει μπύρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα – H μαμά του κάνει τα «στραβά» μάτια!


Σοκαριστικό βίντεο: Νήπιο πίνει μπύρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα – H μαμά του κάνει τα «στραβά» μάτια!


Διαφ.


Μια σοκαριστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο όταν ένα μικρό παιδί εντοπίστηκε να πίνει αρκετές γουλιές μπύρας στις κερκίδες του Darrell K Royal Stadium στο Όστιν το Σάββατο (22/9) κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Τέξας.

Οι οπαδοί έμειναν άναυδοι με τη συμπεριφορά του, καθώς το μικρό παιδί ήπιε τρεις μεγάλες γουλιές από την Michelob Ultra στο καταγεγραμμένο βίντεο.

Στα δεξιά του μικρού παιδιού φαίνεται να κάθεται ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο οποίος πίνει νερό και όχι μπύρα.

Η μητέρα της, που κάθεται ακριβώς στα αριστερά της, αγνοεί την παράνομη δραστηριότητα στην οποία συμμετέχει η νεαρή κόρη της, ενώ οι δύο σειρές πίσω από το παιδί την έχουν καταγράψει σε βίντεο.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Όλο το TikTok δάκρυσε: «Spiderman» κάνει έκπληξη σε παιδάκι σε νοσοκομείο (video)

Η νεαρή κοπέλα μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη το δημοτικό σχολείο, ενώ παίρνει τις πρώτες γουλιές αλκοολούχου ποτού!

Δε θα συζητήσουμε καν για το όριο ηλικίας που είναι τα 21 έτη…

Πώς το σχολίασαν οι χρήστες του TikTok

Ακόμα και αν στα κολέγια της Αμερικής επικρατεί η κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους, ακόμα και στα κολεγιακά ποδοσφαιρικά πάρτι, το να δίνεται στο νήπιο μια μπύρα είναι αδιανόητο.

Και κανένας από τους γονείς του κοριτσιού δεν φαίνεται να σταματάει τη συμπεριφορά του, ακόμα και όταν ένας χρήστης του TikTok λέει: «Είναι εντάξει, είναι απλά Michelob, είναι βασικά νερό».

Κάποιοι δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα ότι ένα νήπιο πίνει, αντιδρώντας στο βίντεο λέγοντας: «Omg!!! Γιατί δεν της το είπε κανείς!!!!!».

Άλλοι επανέλαβαν ότι η κατανάλωση μπύρας δεν ήταν και τόσο κακή, καθώς άλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν: «Επιτέλους ένα παιδί που δεν χρησιμοποιεί iPad’ και ‘Είναι υπό επίβλεψη! Είναι μια χαρά!».

Το Darrell K Royal πουλάει αλκοόλ μέσα στον χώρο από το 2015.


Πηγή