Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor – Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να φύγει» (video)


Αρβανίτης για ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor – Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να φύγει» (video)


Διαφ.


Για όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης.

«Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του OPEN με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά, σχολίασε τις εξελίξεις στο κόμμα σημειώνοντας ότι «να κατέβουν οι τόνοι, να μιλήσουμε πολιτικά, να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι στα κανάλια, που πλακώνονται ο ένας με τον άλλο. Είμαστε λίγο χειρότεροι από το Survivor… Τα βλέπετε και δεν μου αρέσει», για να προσθέσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανεκκίνηση, ενδεχομένως και μια επιτροπή σωτηρίας».

Υπάρχει θέμα κρίσης ταυτότητας – Ο Κασσελάκης ήταν ανεπαρκής

«Η Ευρώπη και η Ελλάδα έχουν ανάγκη το όραμα της Αριστεράς που είναι χρήσιμη στους πολίτες. Με φθαρμένα υλικά καινούρια δεν φτιάχνεις, έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει θέμα κρίσης ταυτότητας. Δεν μπορεί όταν δεν μας αρέσουν τα αποτελέσματα να μιλάμε για πραξικοπιματίες και κουκουλοφόρους», είπε ο Κώστας Αρβανίτης ενώ απαντώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι ο ρόλος του στο κόμμα ήταν «ανεπαρκής», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ανεπαρκής και στην ευκαιρία που είχε, ουσιαστικά δημιούργησε μόνος του τη μομφή».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη τη σοβαρότητα – Ο Τσίπρας δεν έπρεπε να φύγει»

Ο Κώστας Αρβανίτης τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη τη σοβαρότητα, τη θεσμικότητα. Αυτός που θα τα εγγυηθεί, θα μπορέσουμε να παράξουμε πολιτική. Πιστέυω στα μέλη του κόμματος, υπάρχει σοβαρότητα».

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «ο Τσίπρας δεν έπρεπε να φύγει, όταν το έκανε… Τον σκάσαμε όμως…»,

Δείτε το video


Πηγή