Μίλησε πρώτη φορά η Μπακομάρου για τη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη ήταν όπως την περιγράφω, αλλά δεν της άρεσε»


Μίλησε πρώτη φορά η Μπακομάρου για τη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη ήταν όπως την περιγράφω, αλλά δεν της άρεσε»


Διαφ.


Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε Όλγα Μπακομάρου, που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 στον κόσμο της δημοσιογραφίας.

Η έμπειρη δημοσιογράφος πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και θυμήθηκε πολλές συνεντεύξεις που έκανε την εποχή εκείνη, κάνοντας μνεία στη συνέντευξη που είχε κάνει στην αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Όλγα Μπακομάρου τότε εργαζόταν στο περιοδικό Γυναίκα, που υπήρξε ένα από τα κορυφαία της εποχής.

Όπως εξομολογήθηκε η Όλγα Μπακομάρου, η συνέντευξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πήγε περίφημα, όμως αργότερα, η αείμνηστη ηθοποιός έδειξε δυσαρέσκεια με το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε, αφού όπως αποκάλυψε η σήμερα δημοσιογράφος, δεν της άρεσε καθόλου η εισαγωγή της συνέντευξης.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε η τραγική αλήθεια 28 χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Αυτό ήταν που της στέρησε τη ζωή τόσο πρόωρα»

Η Όλγα Μπακομάρου τόνισε πως στην εισαγωγή αυτή είχε περιγράψει την Αλίκη Βουγιουκλάκη όπως την είχε δει η ίδια και πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς δεν άρεσε στην αξέχαστη σταρ.

«Η Αλίκη ήταν όπως την περιγράφω, δεν της άρεσε όμως η συνέντευξη, ο πρόλογος συγκεκριμένα. Φανταζόταν διαφορετικά τον εαυτό της. Εγώ έγραψα αυτό που είδα και αυτό που αισθάνθηκα, όπως έκανα με όλους. Μερικοί με ευχαριστούσαν, δε θυμάμαι κανένας να πάρει για να διαμαρτυρηθεί. Αρχή και κανόνας μας ήταν να μην τους δίνουμε τα κείμενα, ούτε ερωτήσεις», αποκάλυψε η Όλγα Μπακομάρου.


Πηγή