Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με πατίνι στον Βόλο – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ένας ανήλικος (photos)


Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με πατίνι στον Βόλο – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ένας ανήλικος (photos)


Διαφ.


Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν μια μηχανή και ένα πατίνι σημειώθηκε στον Βόλο το βράδυ της Τρίτης 24/9, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών.

Το συμβάν έγινε στην οδό Δοξοπούλου στη Νέα Ιωνία. Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται ένας ανήλικος 15 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το τοπικό μέσο TheNewspaper.gr.

Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με πατίνι στον Βόλο

Το ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας νεαρός, συγκρούστηκε με το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ο ανήλικος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα και οι δύο να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουν αφήσει παράβαση για παράβαση οι οδηγοί ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη – Έρχονται πρόστιμα από Δευτέρα

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τον 15χρονο και τον οδηγό της μηχανής, μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο.

Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με πατίνι στον Βόλο

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ εξετάζονται και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως να υπήρξε παραβίαση προτεραιότητας ή απροσεξία κατά την κίνηση των δύο οχημάτων.


Πηγή