Πασίγνωστη Ελληνίδα παραδέχεται: «Αυτό που βλέπουμε στα social media δεν είναι πάντα όπως φαίνεται»


Πασίγνωστη Ελληνίδα παραδέχεται: «Αυτό που βλέπουμε στα social media δεν είναι πάντα όπως φαίνεται»


Διαφ.


Μια ασυνήθιστη ανάρτηση σε εξομολογητικό ύφος έκανε η το γνωστό μοντέλο και influencer Χαρά Παππά, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2.

Αν και μέσα από τις αναρτήσεις στο Instagram φαίνεται να κάνει την τέλεια ζωή, η ίδια παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Δείτε επίση: Ερωτευμένη ξανά η Χαρά Παππά: Ο νέος της σύντροφος, 2 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί!

Συγκεκριμένα, η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα υγείας.

Χαρά Παππά

Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για το πρόβλημα υγείας της

Μέσα από ένα story που ανέβασε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, εξομολογήθηκε την περιπέτεια που είχε με την υγεία της το προηγούμενο διάστημα.

«Δεν το έχω μοιραστεί αυτό (και reminder πως ό,τι βλέπουμε στα social media δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται), αλλά το καλοκαίρι μου ήταν πολύ κακό. Δεν ήμουν καλά και έκανα πάρα πολλές εξετάσεις, χωρίς να μου βρίσκουν κάτι… Οπότε τελικά πιθανό να ήταν όλα από το άγχος. Έτσι, μετά από αυτό, εκτίμησα πάρα πολύ την υγεία, το να νιώθω καλά και να είναι όλα τα άλλα στο χέρι μου. Και έτσι περνάω μια φάση που δεν αφήνω τον εαυτό μου να αγχώνεται για βλακείες, τα περνάω όλα πιο χαλαρά και γενικά νιώθω πολύ πιο χαρούμενη. Έχω όρεξη για δουλειά, πολλούς προσωπικούς στόχους και χαίρομαι τις στιγμές όλες!!», έγραψε το μοντέλο.


Πηγή