Θρίλερ με το άψυχο σώμα 29χρονης που βρέθηκε τεμαχισμένο στο δικό της ψυγείο


Θρίλερ με το άψυχο σώμα 29χρονης που βρέθηκε τεμαχισμένο στο δικό της ψυγείο


Διαφ.


Ταινία τρόμου θυμίζει περιστατικό στην Ινδία με 29χρονη που βρέθηκε τεμαχισμένη και στοιβαγμένη μέσα στο ψυγείου του δικού της σπιτιού, πυροδοτώντας τις έρευνες για φόνο. Παράλληλα δείτε το σοκ στην Ιταλία: Φοιτήτρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της – Συνελήφθη από τις Αρχές

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα λείψανα της εργάτριας στο εμπορικό κέντρο Mahalakshmi ανακαλύφθηκαν στο σπίτι της όπου ζούσε μόνη της στο Malleswaram της Bengaluru. Παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της Hemant Das, το ζευγάρι δεν ζούσε μαζί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φρικιαστική ανακάλυψη της 29χρονης μέσα σε ψυγείο στην κουζίνα του ακινήτου κατά τη διάρκεια έρευνας στις 21 Σεπτεμβρίου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ιατροδικαστές και κλιμάκιο σκύλων της τοπικής αστυνομίας.Πιστεύεται ότι το πτώμα βρισκόταν μέσα στο ψυγείο για μια εβδομάδα.

Έχει ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία για το έγκλημα και ο αστυνομικός επίτροπος N. Satheesh Kumar δήλωσε: «Το σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε κομμένο σε κομμάτια και αποθηκευμένο σε ψυγείο σε ένα σπίτι εντός των ορίων του αστυνομικού τμήματος Vyalikaval.

«Το σώμα έχει ταυτοποιηθεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς προχωρά. Αν και καταγόταν από άλλη πολιτεία, είχε μετακομίσει στην Καρνατάκα».

Τεμαχισμένη γυναίκα στην Ινδία

Ο γάμος και η παράλληλη σχέση

Ο σύζυγος του Mahalakshmi ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του είχε σχέση, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για έξι χρόνια και είχε μια κόρη αλλά ξεκίνησαν να ζουν χωριστά πριν από εννέα μήνες. Ο κ. Das είπε ότι είχε γνωρίσει τη Mahalakshmi πριν από περίπου ένα μήνα όταν επισκέφτηκε το κατάστημα όπου εργαζόταν.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο υπουργός Εσωτερικών της Καρνατάκα Gangadharaiah Parameshwara είπε ότι ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης έχει ταυτοποιηθεί και σύντομα θα συλληφθεί, ανέφερε το India Today. «Ήδη έχουν συγκεντρωθεί κάποιες πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα… αλλά σύντομα θα πιάσουμε τους εμπλεκόμενους σε αυτό», φέρεται να είπε. “Ένα άτομο, που ισχυρίζονται ότι είναι αυτό (που εμπλέκεται), αλλά αν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, δεν μπορούμε πραγματικά να επιβεβαιώσουμε. Είναι από τη Δυτική Βεγγάλη, λένε. Το συντομότερο δυνατό θα εξασφαλίσουμε (τους εμπλεκόμενους)”.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της γυναίκας είπε στο India Today TV ότι έμαθε για το περιστατικό όταν της τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης της κόρης της για μια άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από το ακίνητο. “Ο ιδιοκτήτης μας είχε τηλεφωνήσει το βράδυ για να μας ενημερώσει για μια άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι. Το σώμα της κόρης μου κόπηκε και μπήκε μέσα στο ψυγείο“, φέρεται να είπε η μητέρα του Mahalakshmi.


Πηγή