Άρρωστο: 50χρονος έσφαξε την σύζυγο, την κόρη του, τον γιο του και τραυμάτισε άλλους 4 – Ήθελε να ξεκληρίσει όλο την οικογένεια


Άρρωστο: 50χρονος έσφαξε την σύζυγο, την κόρη του, τον γιο του και τραυμάτισε άλλους 4 – Ήθελε να ξεκληρίσει όλο την οικογένεια


Διαφ.


Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, ο Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, ηλικίας 50 ετών από το Νουόρο της Σαρδηνίας, πυροβόλησε τη σύζυγό του, Τζουζί Μασέτι, 43 ετών, και την κόρη τους, Μαρτίνα, 24 ετών. Παράλληλα, δύο παιδιά ηλικίας 10 και 14 ετών, η μητέρα του δράστη και ένας γείτονας τραυματίστηκαν.

Υπέκυψε και ο μικρός του γιος

Ο Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, πριν τερματίσει τη ζωή του, σκότωσε τη γυναίκα του και την κόρη του, τη Μαρτίνα, που ήταν μόλις 26 ετών. Ο μικρότερος από τους τραυματίες, ο Φραντσέσκο, δεν κατάφερε να επιβιώσει και υπέκυψε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του γείτονα παραμένει σοβαρή. Η αυτοκτονία συνέβη στο σπίτι της μητέρας και επηρεάστηκε και η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Φρικτό έγκλημα: Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους – Ο 13χρονος γιος του τον κυνήγησε στον δρόμο

Ένας δασικός υπάλληλος από το Νουόρο, ο Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειάς του, σκοτώνοντας τη σύζυγό του, την 43χρονη Τζουζί Μασέτι, την 26χρονη κόρη τους, Μαρτίνα, και τον μικρότερο γιο τους, τον 8χρονο Φραντσέσκο. Μετά τη μεταφορά του Φραντσέσκο στο νοσοκομείο San Francesco, διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός του θάνατος.

Άρρωστο: 50χρονος έσφαξε την σύζυγο, την κόρη του και τραυμάτισε άλλους 4 – Ήθελε να ξεκληρίσει όλο την οικογένεια

Ένας άλλος γιος του άνδρα και ένας γείτονας που επενέβη αφού άκουσαν τους πυροβολισμούς, επίσης δέχτηκαν πυρά. Ο δεύτερος, ο Πάολο Σάνα, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο πρώτος ήταν σε κατάσταση σοκ αλλά όχι σοβαρά τραυματισμένος.

Στη συνέχεια, ο Γκλεμπόνι αποχώρησε από το κτίριο και πήγε στο σπίτι της μητέρας του, όπου επίσης την τραυμάτισε σοβαρά με πυροβολισμούς. Με την άφιξη της αστυνομίας και των καραμπινιέρων, βρέθηκε νεκρός, έχοντας αυτοκτονήσει αφού είχε στρέψει το όπλο εναντίον του. Το όπλο, ένα ημιαυτόματο, κρατούνταν νόμιμα. Οι αρχές των Καραμπινιέρων και της Αστυνομίας του Νουόρο προσπαθούν να συνθέσουν το χρονικό των γεγονότων. Οι δύο δρόμοι όπου διαδραματίστηκε το μακελειό αποκλείστηκαν από την αστυνομία, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ο ιατροδικαστής. Το κίνητρο για αυτήν την τρομερή αιματοχυσία παραμένει ασαφές.


Πηγή