«Έκανα 13 εξωσωματικές χωρίς να έχω πρόβλημα…»: Γυναίκα καταγγέλει πως έπεσε θύμα στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα!


«Έκανα 13 εξωσωματικές χωρίς να έχω πρόβλημα…»: Γυναίκα καταγγέλει πως έπεσε θύμα στην προσπάθεια της να γίνει μητέρα!


Διαφ.


Η Βίκυ κατοικεί σε πόλη της Θεσσαλίας και επί χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί. Σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι τα ωάριά της δεν ήταν γόνιμα.

Η ανεξέλεγκτη χρήση ορμονών και φαρμάκων οδήγησε τη Βίκυ σε καρκίνο του μαστού, όμως το όνειρο της ζωής της παρέμενε η απόκτηση ενός παιδιού. Έχοντας μεγαλώσει σε μια υπέροχη οικογένεια, γεμάτη αγάπη και υποστήριξη, η επιθυμία αυτή ήταν πάντα ισχυρή.

Κάποια στιγμή, εντελώς τυχαία, φτάνει στα χέρια της μια πληροφορία από νοσηλεύτριες που την σοκάρει. Σύμφωνα με όσα η ίδια υποστηρίζει, ανακαλύπτει την τρομακτική αλήθεια ότι οι επισκέψεις της στους γιατρούς είχαν ως αποτέλεσμα την κλοπή των ωαρίων της, τα οποία έχουν πωληθεί στην Ιταλία.

Από τις μεταγενέστερες εξετάσεις προέκυψε ότι τα ωάριά της ήταν όντως γόνιμα. Δυστυχώς, φαίνεται πως υπήρξε θύμα απατεώνων γιατρών που εμπλέκονταν σε εμπόριο ωαρίων. Το ζήτημα ήταν τόσο σοβαρό που προσείλκυσε την προσοχή της διεθνούς ιστοσελίδας Bloomberg.

Η Βίκυ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου μοιράστηκε όλες τις εμπειρίες της. Στην εκπομπή, συμμετείχαν τηλεφωνικά και άλλες τηλεθεάτριες, οι οποίες ανέφεραν τις δικές τους δυσάρεστες εμπειρίες στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν παιδί.

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr


Πηγή