«Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά!»: Μητέρα ανήλικης κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στηρίζει το παιδί της


«Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά!»: Μητέρα ανήλικης κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στηρίζει το παιδί της


Διαφ.


Σοκαριστικό περιστατικό ανήλικης βίας σημειώθηκε στη Γλυφάδα, όπου μια 14χρονη δέχθηκε επίθεση από ομάδα συμμαθητριών της. Την χτύπησαν μέχρι που λιποθύμησε και στη συνέχεια προσπάθησαν να τη γδύσουν και να κάψουν τα μαλλιά της.

Ακόμα και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, το οποίο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές της στη Γλυφάδα, έμεινε σοκαρισμένος από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που είχε δεχτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το κορίτσι δεν το ανέφερε τότε στους γονείς της. Αργότερα, οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση για σωματικές βλάβες.

Ο πατέρας της 14χρονης περιέγραψε στο Facebook την επίθεση που υπέστη η κόρη του

«Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας το Σάββατο το βράδυ και 07/09 το προηγούμενο.

Μέσω μιας κλειστής ομάδας στο Instagram προσκλήθηκαν 25-40 άτομα από όλη την Αττική. Αφού εντόπισαν το κορίτσι, το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος, απομακρύνοντάς το από την παρέα του. Εκεί, χωρίς καμία πρόκληση, της επιτέθηκαν από πίσω, χτυπώντας την στο κεφάλι και αφήνοντάς την αναίσθητη στο έδαφος. Συνέχισαν να την χτυπούν βίαια, να τη φτύνουν, να προσπαθούν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Όλες οι αναγκαίες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν, σε συνέχεια και προηγούμενων, με την υποβολή μήνυσης χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας (ποινική δίωξη). Η μήνυση αφορά όλες τις εμπλεκόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις, καθώς και τα ανήλικα τέκνα τους που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Φίλοι γονείς σας προτρέπω να αναλάβετε δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό, τα παιδιά μας Κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει».

Η μητέρα του ενός κοριτσιού που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, μίλησε αποκλειστικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν. Η αλήθεια θα λάμψει”.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή