Αδιανόητο: Σακάτεψαν 16χρονο στη Θεσσαλονίκη χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι με μεταλλικό σωλήνα λόγω ζήλειας (video)


Αδιανόητο: Σακάτεψαν 16χρονο στη Θεσσαλονίκη χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι με μεταλλικό σωλήνα λόγω ζήλειας (video)


Διαφ.


Ένα απίστευτα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (22/9) το βράδυ στην Πολίχνη, στη Θεσσαλονίκη όταν ένας νεαρός δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων.

Τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα με μεταλλικό σωλήνα

Ο 16χρονος είχε έρθει από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη για να δει την 14χρονη κοπέλα του. Ξαφνικά εμφανίστηκε στο σημείο που βρισκόταν το ζευγάρι μία ομάδα έξι ατόμων -τα οποία στη συνέχεια έγιναν 20- και άρχισε να τους ενοχλεί. Ένας από αυτούς εξαπέλυσε άγρια επίθεση εναντίον του νεαρού χτυπώντας τον με ένα μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέθαλψε το παιδί – «Ήταν μέσα στα αίματα»

Αυτόπτης μάρτυρας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που έζησε το ζευγάρι, λέγοντας ότι «όταν ήρθα εδώ, βρήκα 5 – 6 παιδιά που μιλάγανε. Ρώτησα τι γίνεται, μου είπαν μιλάμε. Μπήκα μέσα, σε δευτερόλεπτα χτυπάει το παντζούρι, λέω τι έγινε, φώναζε η κοπέλα ‘βοήθεια’. Το παλικάρι ήταν μέσα στα αίματα».

Η γυναίκα προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο, ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «τον έβαλα στο σπίτι, τον έπλυνα, ζαλιζόταν. Του είπα να πάρω την Αστυνομία, μου είπε ναι αλλά χωρίς να το μάθουν οι γονείς του. Είναι από την Πτολεμαΐδα. Φοβήθηκε γιατί δε μένει εδώ. Η κοπέλα σε σοκ και αυτή, φώναζε. Τους χτύπησαν με σίδερο, ήταν μέσα στα αίματα. Αυτοί έξι ήταν στην αρχή, μετά ήταν 20 άτομα και φύγαν όλοι πάνω όταν βγήκα εγώ».

Συνελήφθησαν οι δράστες – Για λόγους αντιζηλίας η επίθεση

Οι έξι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το ζευγάρι στις Αρχές, ο λόγος της επίθεσης εναντίον τους ήταν η ερωτική αντιζηλία, με την 14χρονη να αναφέρει ότι έχει δεχτεί απειλές και στο παρελθόν.


Πηγή