Του «υποκλίθηκε» μέχρι και ο Κασσελάκης: Η στιγμή που χειροκροτά τον Γκλέτσο ενώ εκείνος τον κοιτά χορεύοντας ζεϊμπέκικο (video)


Του «υποκλίθηκε» μέχρι και ο Κασσελάκης: Η στιγμή που χειροκροτά τον Γκλέτσο ενώ εκείνος τον κοιτά χορεύοντας ζεϊμπέκικο (video)


Διαφ.


Το θέμα της ημέρας αποτελεί δικαίως το αγέρωχο ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου στο χθεσινοβραδινό αφιέρωμα για τον ελληνικό κινηματογράφο στο Ηρώδειο.

Ο έκπτωτος πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στη μεγάλη φιλανθρωπική μουσική βραδιά του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ), «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…».

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευε ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπέθ και η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε στο Ηρώδειο θερμή χειραψία με τη Δήμητρα Λιάνη ενώ χαιρετήθηκε και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Άντζελα Γκερέκου.

Κάποια στιγμή, ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», προκαλώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των θεατών.

Μεταξύ αυτών και του Στέφανου Κασσελάκη, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάμερα χρήστη του TikTok απαθανάτισε τον Στέφανο Κασσελάκη να χειροκροτεί τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος χόρευε μπροστά του σε απόσταση λίγων μέτρων.


Πηγή