Φρίκη: Γιος ομολόγησε ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του ζωντανά στην τηλεόραση (photo)


Φρίκη: Γιος ομολόγησε ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του ζωντανά στην τηλεόραση (photo)


Διαφ.


Ένας άνδρας ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 80χρονη μητέρα του, η οποία έπασχε από άνοια, αφού δήλωσε ότι «δεν άντεχε άλλο» ζωντανά στην τηλεόραση!

Ο Λορέντζο Καρμπόνε, 50 ετών, είπε σε δημοσιογράφο ότι στραγγάλισε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, Λορέτα Λεβρίνι, τη Δευτέρα, αφού βρέθηκε έξω από το σπίτι του στην επαρχία Μόντενα της Ιταλίας.

Ο Carbone έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της ομολογίας του, λέγοντας στη δημοσιογράφο του Pomeriggio 5 ότι «δεν ήξερε γιατί το έκανε… «Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Άρρωστο: 50χρονος έσφαξε την σύζυγο, την κόρη του, τον γιο του και τραυμάτισε άλλους 4 – Ήθελε να ξεκληρίσει όλο την οικογένεια

«Κάθε τόσο με θύμωνε, καθώς επαναλάμβανε συνεχώς τα ίδια πράγματα», είπε.

Ο Carbone ζούσε στο σπίτι μαζί της τα τελευταία 15 χρόνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το πτώμα της Levrini βρέθηκε στο κρεβάτι της από την κόρη της την Κυριακή, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Carbone είχε καταστεί αμέσως ύποπτος για τον θάνατο της μητέρας του μετά την εύρεσή της σορολυ και κλήθηκαν αμέσως οικεία πρόσωπα για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο ίδιος δήλωσε στο Pomeriggio 5 ότι είχε διαφύγει στην κοντινή πόλη Pavullo, περπατώντας στους δρόμους πριν επιστρέψει στο κοινό τους σπίτι στο Spezzano di Fiorano.

Ο Carbone επέμεινε ότι έφυγε «για να μην κάνει τίποτα, για να ξεφύγει».

«Όχι, δεν κρυβόμουν», είπε.

Την στραγγάλισε με κορδόνια από παππούτσια

Στην ειλικρινή του παραδοχή, ο Carbone είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει κορδόνια για να στραγγαλίσει τη μητέρα του, αφού προσπάθησε να την πνίξει με μια μαξιλαροθήκη.

«Η μητέρα μου με θύμωνε λίγο κάθε τόσο, αλλά δεν ήταν σαν να τρελαινόμουν τελείως», επέμεινε.

«Απλά με θύμωνε λίγο επειδή έλεγε πάντα τα ίδια πράγματα…’Δεν έβρισκα θεραπεία [γι’ αυτήν] πουθενά… Απλά μου ήρθε στο κεφάλι να το κάνω», ομολόγησε.

«Ενστικτωδώς το έκανα», είπε, πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο Carbone πρόσθεσε ότι η μητέρα του ήταν «μεταξύ άνοιας και Αλτσχάιμερ και μερικές φορές έλεγε πράγματα που με πλήγωναν».

Επανέλαβε ότι: «Δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο… Δεν μπορούσα να το αντέξω».

Ο δημοσιογράφος Fabio Giuffrida, που πήρε τη συνέντευξη, κάλεσε την αστυνομία, μεταδίδοντας τη σύλληψη το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Carbone οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση και ήταν «ανίκανος να μιλήσει» όταν του παρουσιάστηκαν τα στοιχεία εναντίον του, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η σορός της Λεβρίνι μεταφέρθηκε για αυτοψία αργά το βράδυ της Κυριακής. Τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Οι ντόπιοι δήλωσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι η οικογένεια ήταν επιφυλακτική, ότι ο Carbone ήταν άνεργος εδώ και αρκετό καιρό και ότι η ηλικιωμένη μητέρα του ήταν άρρωστη.

Γιος ομολόγησε ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα

Οι αντιδράσεις για τη ζωντανή μετάδοση της ομολογίας

Το μέσο δέχθηκε πυρά για την επιλογή του να δημοσιεύσει τη συνέντευξη.

Η Gaia Tortora, αναπληρώτρια διευθύντρια του τηλεοπτικού καναλιού TG La7, έγραψε στο X: «Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Σκίζοντας τον κώδικα δεοντολογίας, χτυπάμε πάτο».

Η δημοσιογράφος Myrta Merlino δήλωσε ότι η αστυνομία της είχε δώσει την άδεια να μεταδώσει τη συνέντευξη.

Όταν τον πλησίασε ο κ. Giuffrida είπε ξεκάθαρα: «Εγώ είμαι αυτός που ψάχνετε».


Πηγή