Survivor 2025: Εκτός παιχνιδιού η Γεσθημανή λόγω οικογενειακών προβλημάτων – Ξέσπασε σε λυγμούς! (video)


Survivor 2025: Εκτός παιχνιδιού η Γεσθημανή λόγω οικογενειακών προβλημάτων – Ξέσπασε σε λυγμούς! (video)


Διαφ.


Survivor 2025: Μπορεί η Γεσθημανή να μπήκε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης με έναν και μοναδικό της στόχο να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και να αγγίξει την κορυφή, η μοίρα, όμως, της επιφύλλαξε διαφορετική εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η Γεσθημανή θα πρέπει να τεθεί εκτός παιχνιδιού εξαιτίας κάποιων οικογενειακών προβλημάτων, με αποτέλεσμα η παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα κατά την ανακοίνωση.

Η παίκτρια των κιτρίνων χρειάστηκε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και είπε ότι πίσω στην Ελλάδα έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό που την αναγκάζει να αφήσει το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor 2025: «Λυγίζει» η Παρασκευή για το θάνατο του μπαμπά της – «Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος και πάντα έλεγε ένα πράγμα…»

«Πριν έρθω στο παιχνίδι έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου και έβαλα ταχύτητα στη ψυχή μου για να ζήσω αυότο μεγάλο όνειρο και να κατακτήσω την κορυφή του Survivor», είπε μέσα σε λυγμούς.

«Αφήστε τους τσακωμούς και ζήστε το παιχνίδι γιατί δε ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής, μη βάζετε κορδέλες στα λόγια σας και να είστε αληθινοί και ειλικρινείς», είπε προς τους συμπαίκτες της.

Οι συμπαίκτες της την αποχαιρέτησαν με αγκαλιές και κλαίγοντας!

Δείτε το απόσπασμα:


Πηγή