Survivor 2025: «Λυγίζει» η Παρασκευή για το θάνατο του μπαμπά της – «Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος και πάντα έλεγε ένα πράγμα…»


Survivor 2025: «Λυγίζει» η Παρασκευή για το θάνατο του μπαμπά της – «Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος και πάντα έλεγε ένα πράγμα…»


Διαφ.


Survivor 2025: Δεν άντεξε η Πρασκευή Κερασιώτη και λύγισε, καθώς της λείπει πάρα πολύ η οικογένειά της παρά το γεγονός ότι δε βρίσκεται πολλές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια των κίτρινων τόνισε πως η έλευση της αδερφής της στο παιχνίδί της δίνει δύναμη!

Τόνισε πως δεν έχει δείξει ακόμα αυτό που είναι γιατί της λείπουν πάρα πολύ οι δικοί της άνθρωποι.

Εκείνη ήταν η στιγμή που θυμήθηκε το θάνατο του μπαμπά της που όπως είπε η Παρασκευή τους ένωσε σαν οικογένεια παραπάνω!

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Survivor 2025: Σπαραχτική εξομολόγηση από τον Βλαδίμηρο Σιήκκη: «Του έδιναν δύο εβδομάδες ζωή…» (video)

«Θα είμαι η κλαψιάρα του παιχνιδιού… Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος, ο πιο καλός και ένα πράγμα που θυμάμαι να μας λέει είναι να είμαστε πάντα αγαπημένες όσες φορές και να τσακωνόμαστε με την αδερφή μου», είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

«Τώρα είδικα που έχει φύγει έχουμε μόνο η μια την άλλη και θέλω να είμαστε δεμένες για να μπορέσουμε να στηρίξουμε και τη μαμά μου και να βοηθάμε η μια την άλλη», ανέφερε κλείνοντας.

Δείτε το απόσπασμα:


Πηγή