Ανατριχιαστικό μήνυμα σε τάφο 19χρονης «πάγωσε» και τον πιο ψύχραιμο: «Tick tock you next…»


Ανατριχιαστικό μήνυμα σε τάφο 19χρονης «πάγωσε» και τον πιο ψύχραιμο: «Tick tock you next…»


Διαφ.


Η οικογένεια μιας 19χρονης, που σκοτώθηκε σε ένα τρομακτικό τροχαίο πριν από περίπου 7 χρόνια, βρίσκεται σε σοκ.

Μία μέρα πριν από τα 19α γενέθλιά της και δύο μέρες πριν από την επέτειο του θανάτου της, εμφανίστηκε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στον τάφο της Μπέθανι Φίσερ. Η ταφόπλακά της βανδαλίστηκε με γκράφιτι, που περιλάμβανε το μήνυμα “Tick tock you next”, προκαλώντας ρίγη στην οικογένειά της, η οποία ζητά να βρεθεί ο δράστης. Οι αστυνομικές έρευνες ξεκίνησαν ήδη.

Δείτε επίσης: Δεν είναι κακόγουστο αστείο: «Έσβησε» ξαφνικά ο Βασίλης Σταμόπουλος, αφήνει πίσω τα δύο παιδιά του

Ο θάνατος της Μπέθανι

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο βανδαλισμός έγινε μεταξύ 23:00 μ.μ. της 15ης Αυγούστου και μεσημεριού της 16ης Αυγούστου.

“Ο βανδαλισμός στον τάφο της Μπέθανι – ένα ιερό μέρος για την οικογένεια και τους φίλους της – είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Παρακαλούμε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται, να την καταθέσει”.

Ανατριχιαστικό μήνυμα σε τάφο 19χρονης «πάγωσε» και τον πιο ψύχραιμο: «Tick tock you next...»

Η Μπέθανι είχε βγει να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την καλύτερή της φίλη, όταν ένας νεαρός προσφέρθηκε να τις συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός, που είχε μόλις περάσει τις εξετάσεις του, προσπάθησε να προσπεράσει σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, πριν προσκρούσει σε φράχτη και τοίχο. Ακολούθως, διέφυγε και ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί.

Η Μπέθανι σκοτώθηκε επιτόπου, και ο οδηγός καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης τον Οκτώβριο του 2017, ενώ του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.


Πηγή