Φρικτή κτηνωδία στον Βόλο: Ανήλικοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου αδέσποτο σκύλο


Φρικτή κτηνωδία στον Βόλο: Ανήλικοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου αδέσποτο σκύλο


Διαφ.


Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης ζώου σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (24/9) στον Βόλο, καθώς το gegonota.news αναφέρει ότι ανήλικοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έναν αδέσποτο σκύλο.

Το αποτρόπαιο αυτό γεγονός συνέβη στο κέντρο της πόλης, όπου σύμφωνα με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ανήλικοι δράστες επιτέθηκαν βάναυσα στο άτυχο ζώο.

Αργότερα, το μαχαίρωσαν επανειλημμένα σε όλο του το σώμα πριν το εγκαταλείψουν στη μέση του δρόμου.

Οι φερόμενοι ως ανήλικοι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες και εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων.

Ο Τάσος Δούσης κάνει μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’αυτή την χώρα τρώνε κρέας σκύλου! (video)

Ο Τάσος Δούσης είναι γνωστό πως έχει γυρίσει (σχεδόν) όλο τον κόσμο και σε ένα από τα πολλά του ταξίδια είναι κάνει μια φρικτή αποκάλυψη με ντοκουμέντα! Σε ταξίδι του λοιπόν στο Βιετνάμ, πριν από μερικούς μήνες, ο έμπειρος παρουσιαστής των «Εικόνων» αντίκρισε μια άκρως παράξενη ως σοκαριστική για εμάς διατροφική συνήθεια των ντόπιων οι οποίοι τρώνε κρέας σκύλου, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλες διαφορές στις παραδόσεις, την κουλτούρα και τις αντιλήψεις που μπορεί να έχουν οι λαοί μεταξύ τους!

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τάσος Δούσης αναφέρει:

«Vietnam. Moc Chau Άλλοι λαοί άλλες παραδόσεις. Η βρώση σκύλων στο Βιετνάμ αποτελεί ευρέως διαδεδομένη διατροφική συνήθεια. Για την ακρίβεια, πρόκειται για πρακτική που ανάγεται χιλιάδες χρόνια πίσω, όταν ακόμη ήταν παρόντες στο νησί οι Κινέζοι. Το εν λόγω έδεσμα τρώγεται κυρίως στο βορρά και πιστεύεται ότι φέρνει τύχη και ενισχύει την αρρενωπότητα. Αν και η κυβέρνηση έχει πει στους πολίτες να μην καταναλώνουν κρέας σκύλου συμβαίνει το αντίθετο όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ που κάναμε για τις ΕΙΚΟΝΕΣ »

Δείτε το ποστ του Τάσου Δούση στο TikTok.

Διαβάστε με την ευκαιρία: «Είναι μόνο για πλούσιους»: Η πληρωμένη απάντηση του Τάσου Δούση σ’ όσους τον κατηγορούν πως «πάει μόνο στα ακριβά» (video)


Πηγή