Γλυφάδα: Καρέ-καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης – Προσκαλούσαν μαθητές να «απολαύσουν» το σκηνικό (video)


Γλυφάδα: Καρέ-καρέ τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης – Προσκαλούσαν μαθητές να «απολαύσουν» το σκηνικό (video)


Διαφ.


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, καθώς οι Αρχές ερευνούν τον ρόλο ενός νεαρού με τατουάζ στον λαιμό.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR προκαλεί τρόμο, δείχνοντας την οργή που διακατέχει τους ανήλικους λίγα λεπτά πριν από την επίθεση. Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα νεαρών που έχει συγκεντρωθεί σε ένα περίπτερο κοντά στο σημείο της επίθεσης, φορώντας μαύρα ρούχα και περιμένοντας στο ίδιο σημείο.

Τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό, η 16χρονη που, σύμφωνα με το θύμα, την έριξε στο έδαφος και τη χτυπούσε χωρίς έλεος, παραμένει άφαντη. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται και σε έναν νεαρό άνδρα με τατουάζ στον λαιμό, άνω των είκοσι ετών, για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό. Ο άνδρας, με τα χέρια στις τσέπες και κασκέτο στο κεφάλι, παρακολουθεί αμέτοχος καθώς η 14χρονη δέχεται χτυπήματα.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία οριστικής αποβολής μίας δράστιδας από το δημόσιο σχολείο που φοιτούσε μαζί με το θύμα, ενώ συζητήσεις διεξάγονται και στο ιδιωτικό σχολείο της δεύτερης εμπλεκόμενης.

Γλυφάδα: Προσκαλούσαν μαθητές μέσω Διαδικτύου να δουν τα πάντα live

Διέδιδαν τη φωτογραφία της 14χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να ήταν καταζητούμενη, προσκαλώντας ανήλικους μαθητές να καταγράψουν τον βάναυσο ξυλοδαρμό της. Πριν την απομονώσουν, την αναζητούσαν για σχεδόν μία ώρα στους δρόμους της Γλυφάδας.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν και άλλους μαθητές για κατάθεση, οι οποίοι ήταν παρόντες στον ξυλοδαρμό της 14χρονης που προκάλεσε αποτροπιασμό.

Η 14χρονη φέρεται να έχει αναφέρει τρία άτομα στις Αρχές: τις δύο 14χρονες συμμαθήτριές της και μία 16χρονη. Εξετάζεται επίσης η εμπλοκή ενός 18χρονου, που περιγράφεται σε μαρτυρία ως υποκινητής του επεισοδίου και φέρεται να φοράει καπέλο και να έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο λαιμό.

«Υπήρξε συνεννόηση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν άτομα και να παρακολουθήσουν τις βίαιες πράξεις κατά της 14χρονης», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Μανώλης Γερακιός, περιγράφοντας τη δεύτερη επίθεση σε βάρος της ανήλικης. Τα ίδια άτομα είχαν επιτεθεί ξανά στο κορίτσι στις 7 Σεπτεμβρίου.


Πηγή