Έδωσε σύνθημα ο Τάσος Αρνιακός: «Πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο, ανεβαίνει θεαματικά η θερμοκρασία»


Έδωσε σύνθημα ο Τάσος Αρνιακός: «Πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο, ανεβαίνει θεαματικά η θερμοκρασία»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός έδωσε σύνθημα για… παραλία, αναφορικά με τον καιρό των επόμενων ημερών, σχολιάζοντας πως οι συνθήκες, βαίνοντας ειδικά προς το Σαββατοκύριακο, μας φέρνουν σε διάθέση να πάμε ακόμη και για μπάνιο.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, ότι η λιακάδα και η άπνοια συνεχίζονται στην χώρα μας, όπως και οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες, με τους ανέμους στα 5 μποφόρ και τον υδράργυρο αύριο (27/9) να ανεβαίνει μέχρι και στους 32 βαθμούς, ενώ προς το Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει ίσως και τους 34 βαθμούς, με τον Γιώργο Τσατραφύλλια με τη σειρά του να ανακηρρύσει… πρωταθλήτρια την Αθήνα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: «Σκάει» αιφνίδιο ψυχρό μέτωπο την Κυριακή – Χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει (video)

Καιρός: Οι μέρες μέχρι και την Πέμπτη (26/9) θα κυλήσουν με νεφώσεις κατά διαστήματα, αρκετή ηλιοφάνεια, χαμηλές εντάσεις ανέμων και λίγες βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα παρουσιάσει καλοκαιρινό σκηνικό με άφθονη ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει στους 32-33 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με παροδικές νεφώσεις. Στη δυτική Ελλάδα, κυρίως στα βορειοδυτικά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, με μέγιστες εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 29 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, η πρόγνωση περιλαμβάνει ηλιοφάνεια με κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς.


Πηγή