Αλλάζει εντελώς το σκηνικό η Χριστίνα Σούζη: «Βροχές και απότομη πτώση της θερμοκρασίας μες στο Σαββατοκύριακο ξεκινώντας από…»


Αλλάζει εντελώς το σκηνικό η Χριστίνα Σούζη: «Βροχές και απότομη πτώση της θερμοκρασίας μες στο Σαββατοκύριακο ξεκινώντας από…»


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε στον καιρό των επόμενων ημερών και φτάνοντας μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, σχολιάζοντας το ποιες θα είναι οι εξελίξεις και προειδοποιώντας για την έλευση ενός ψυχρού κύματος.

Όπως επισημαίνει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, ο καιρός αύριο (27/9) θα είναι αίθριος, με τους ανέμους στα 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 32 βαθμούς, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει το Σάββατο (28/9), αλλά από την Κυριακή (29/9) θα έρθει μεταβολή του σκηνικού με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας στην χώρα μας, με τον Τάσο Αρνιακό να μας στέλνει νωρίτερα… στην παραλία.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: «Σκάει» αιφνίδιο ψυχρό μέτωπο την Κυριακή – Χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει (video)

Καιρός: Οι μέρες μέχρι και την Πέμπτη (26/9) θα κυλήσουν με νεφώσεις κατά διαστήματα, αρκετή ηλιοφάνεια, χαμηλές εντάσεις ανέμων και λίγες βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα παρουσιάσει καλοκαιρινό σκηνικό με άφθονη ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει στους 32-33 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με παροδικές νεφώσεις. Στη δυτική Ελλάδα, κυρίως στα βορειοδυτικά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, με μέγιστες εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 29 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, η πρόγνωση περιλαμβάνει ηλιοφάνεια με κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς.


Πηγή